Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które DLC - Dawnguard czy Dragonborn?

James1919

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam skyrima + Heartfire i zastanawiam się nad kupnem któregoś DLC 

- Dragonborn

- Dawnguard

Waszym zdaniem które lepsze? Które byście wy kupili? 

Cześć...

Opublikowano

Gra polega na walczeniu ze smokami, dlatego lepiej wybrać Dragonborn. Każdy z DLC jest bardzo dobry, ale wydaje mi się, że właśnie ten zyskał najbardziej pozytywny odzew.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Dawnguard. Dragonborna zepsuli pod względem fabuły... strasznie się zawiodłem na nim. Tylko tereny są fajne - i tyle w temacie. Dawnguard utrzymuje klimat :D

Tchórz umiera po stokroć razy, a bohater tylko raz. - J.R.R. Tolkien

kunoha.png

Opublikowano

Dawnguard. Dragonborna zepsuli pod względem fabuły... strasznie się zawiodłem na nim. Tylko tereny są fajne - i tyle w temacie. Dawnguard utrzymuje klimat :D

Dawnguard dodaje parę misji i dwie małe lokacje, Dragornborn dodaje fabułę, która moim zdaniem wypada świetnie i dodatkową, wielką mapę. Z tego co pamiętam była ona w jakiś sposób powiązana z Morrowindem. ;)

­

Opublikowano

Dawnguard dodaje parę misji i dwie małe lokacje, Dragornborn dodaje fabułę, która moim zdaniem wypada świetnie i dodatkową, wielką mapę. Z tego co pamiętam była ona w jakiś sposób powiązana z Morrowindem

Dawnguard dodaje także fabułę. Dragonborn ma tego więcej, ale nie ma klimatu. Jedyne co lepsze to lokacje Daedrycznego księga wdg mnie. Za to w Dawnguarda się wczuwałem o wiele wiele bardziej i mi się bardziej podobał ;)

Tchórz umiera po stokroć razy, a bohater tylko raz. - J.R.R. Tolkien

kunoha.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...