Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Adobe.

PatrykExTrEmE

Pytanie

Opublikowano

Otóż mam problem z Adobe Flash Player. Na początku oglądałem na yt filmy i po 2 filmie wyskoczył mi komunikat, że nie można załadować wtyczki, i na żadnych stronach nie mogę nic oglądać. Usunałem adobe flash player i próbowałem go od nowa zainstalować ale teraz nie mogę go zainstalować bo wyskakuje mi taki komunikat: Aktualizuj preferencje programu Flash Player. Okresowo publikowane są aktualizacje bezpieczeństwa i rozszerzenia programu Adobe Flash Player, które można automatycznie pobierać i instalować. 
UWAGA: Opcje aktualizacji zostały niedawno zmieniono Więcej informacji

Wybierz opcję aktualizacji:
i tam nic nie mam napisane to nie wiem o co chodzi. 
Teraz jak chcę wejść na jakiś film na yt czy na innej stronie to napisane jest : Twoja przeglądarka nie rozpoznaje obecnie żadnego z dostępnych formatów wideo.

Pomógłby ktoś?

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobierz nowsża wersję adobe, trochę dziwnie bo u mnie wtyczka ma starą wersję, i tam wyskakuje komunikat czy zezwolić wtyczkę, i działa.

Nie odpowiadam na pw!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...