Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ktoś by zagrał na tym serwerze?

HeReXoWicz

Zagrałbyś na takim serwerze?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrałbyś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałbyś na takim "prostym serwerze?"

Chodzi o to by stworzyć serwer w którym jest kilka podstawowych pluginów i tyle.

Tak tyle. Aby nie było żadnych pierdół nie potrzebnych rzeczy.

Zwyczajny prosty Survival z gildiami, bez sklepu. Jedynym urozmaiceniem by był OtherDrops ; ochrona przed x-rayem.

A więc zagrałbyś?

40k5thC.png

Opublikowano

Nic nowego. Istnieje kilka takich serwerów. Ja osobiście bym nie zagrała, bo takie tryby już się po prostu znudziły. Zwykły survival+gildie bez urozmaiceń to już przeszłość - taka smutna prawda :(

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Szczególnie nowe to to nie jest. Takie serwery nie są ciekawe. Osobiście bym na nim nie zagrał, myślę, że takie tryby są zbędne. Wymyśl coś oryginalnego. ­

Opublikowano

Nie:

• Jest 6743309324623487 serwerów tego typu.
  • Są serwery lepsze od twojego pomysłu,
  • Pluginy z neta? :>

­

Opublikowano

Jest bardzo dużo takich pomysłów, a w dodatku tryb Survival + Gildie jest już całkowicie znudzony. 

Możesz stworzyć taki serwer z tym pomysłem, ale nie tryb Survival + Gildie. Również dodałbym ciekawych parę autorskich pluginów, żeby nie powtarzały się pluginy z internetu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...