Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-54 Mod. 1 - nowy Type 59?

Maciek602

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

patrzę tak sobie na tą nową premkę. I po porównianiu jej z typem 59, wydaje mi się że ma jeszcze lepszy pancerz i działo od legendarnego typka.

Moje pytanie brzmi, czy w bitwie też spisuje się tak dobrze jak type, czy też może lepiej.

Co o nim sądzicie?

Opublikowano

MM do Xt, dużo gorsza mobilność, oj dużo. Do tego gorsze działko (chyba). Wieża miększa, większość 8t+ przebija bez problemu. 

Opublikowano

MM do Xt, dużo gorsza mobilność, oj dużo. Do tego gorsze działko (chyba). Wieża miększa, większość 8t+ przebija bez problemu. 

Mobilność jest taka sama, z tym że  Prototyp jest lżejszy od Type'a i ma większe opory gruntu.  Silniki są identyczne.

Działo jest minimalnie lepsze (większy ROF, celność i skupianie) Tylko penetracja jest na korzyść Type'a 

@J

Działo właśnie dużo lepsze z tego co patrzyłem, bardzo podobne do topowego z t-44 (możliwe że to samo)

To prawda, działo jest (minimalnie) lepsze od Type, ale dużo gorsze od T-44

Ogólnie,czołg jest godny polecenia. Można całkiem nieźle zarobić i szkolić przy okazji załogę.

Mam zamiar zakupić go, jak tylko wejdzie do sklepu.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...