Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysły do pokoju?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem pokój po bratu, macie jakiś pomysł co bym mógł tutaj dać? Jakieś propozycje? Może jakiś winyle na ściany czy coś? Widziałem kiedyś taką papierową głowę jelenia, można gdzieś kupić taką gotową? Za pomoc będą lajki ;_;

FSskOek.jpg

4pgb8BI.jpg

1780114744926761191981.png

Opublikowano

Mi się pokój podoba, nawet bardzo :P, tapeta na ścianie jest bardzo mega:).

Nie wiem czy by się udało, ale telewizor z komodą postawiłabym tam gdzie biurko z laptopem :), przynajmniej światło by się nie odbijało i lepiej by się oglądało:).

Kolejny pomysł, łóżko bym zmieniła na jakąś normalną wersalkę ładną:), kolor ścian pasuję do tapety i koloru mebli także bym koloru nie zmieniała.

Opublikowano

Pokój sam w sobie już jest dobrze urządzony. 

Jeśli chcesz coś dodać - może postaw na jakieś dodatki związane z Twoimi zainteresowaniami? 

To mogą być płyty czy instrumenty w dobrze dobranych miejscach (by nie przesadzić, zbyt dużo to nie zdrowo), ramki ze zdjęciami, jakiś atrybut z ulubionej gry, głośniki, lampy etc. 

Możesz pokombinować także z układem mebli. Wszystko zależy od weny twórczej. 

~ ~

Opublikowano

nad lozkiem 3 polki

_______

_______

_______

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Ale syf masz w pokoju :P

Dorobiłbym coś przy łóżku na telefon czy coś. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Mi się pokój podoba, nawet bardzo :P, tapeta na ścianie jest bardzo mega:).

Nie wiem czy by się udało, ale telewizor z komodą postawiłabym tam gdzie biurko z laptopem :), przynajmniej światło by się nie odbijało i lepiej by się oglądało:).

Kolejny pomysł, łóżko bym zmieniła na jakąś normalną wersalkę ładną :), kolor ścian pasuję do tapety i koloru mebli także bym koloru nie zmieniała.

powiesz mi gdzie na tych zdjęciach jest ta twoja 'tapeta', bo ja nie dostrzegam.

wystarczy posprzątać, a już będzie ładniej, ewentualnie zamienić szafę + komoda z telewizorem za łóżko, a łóżko w tamte miejsce.

Opublikowano

powiesz mi gdzie na tych zdjęciach jest ta twoja 'tapeta', bo ja nie dostrzegam.

A co to jest na ścianie ? Bo raczej to nie jest namalowane :P

http://www.eplakaty.pl/img/towary/1/2012_12/11135.jpg wydaję mi się, że to coś takiego - ogólnie proszę wpisać sobie tapeta na ścianę miasto

A jeżeli się nie zgadzasz zemną chcę zobaczyć co ty napiszesz i poszukamy takowej rzeczy wspólnie :).

Edytuję: Odpuszczam, bo mi się wydaję że mam do czynienia z jakimś internetowym małolatem :P -> Dół.

Opublikowano

nic nie będę z tobą szukał wspólnie

to nie jest tapeta

.

Edytuję: Odpuszczam, bo mi się wydaję że mam do czynienia z jakimś internetowym małolatem  :P -> Dół.

ten małolat ma 21 lat

Opublikowano

nic nie będę z tobą szukał wspólnie

to nie jest tapeta

ten małolat ma 21 lat

masz rację to fototapeta.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Nic nie dawaj, będzie zbyt ciasno, a jeżeli bardzo chcesz, to może jakiegoś kwiatka? Wydaje mi się, że ładnie by wyglądała paprotka lub półkę z kilkoma książkami, małym kwiatkiem oraz jakieś zdjęcie (jeżeli będzie za nisko ta półka, to bój się o głowę)  :P Myślę, że ciemny zielony ożywi pokój, bo tak troszkę ponuro, ale podoba mi się dobór kolorów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...