Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer z AMD

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W związku z tym że tamten zestaw mi nie odpowiadał za 1500 zł chciałbym zestaw z AMD bo jest on tańszy. Budżet to od 1200 do 1450 zł. Nie chce mieć karty zintegrowanej. Taka informacja na przyszłość :)

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

z amd ;/ a ty mi dajesz pentiuma

Bo chce by komputer był chociaż odrobine wydajny i cokolwiek na nim poszło 

Opublikowano

Inaczej poszukuje komputera za 1300 zł . UWAGA nie chce aby przekraczał on budżetu nic nie dodam i nawet mi tu nie wysyłajcie czegoś za 1300+. Chce tylko pograć w cs go czy lola 

Opublikowano

AMD Athlon X4 860K

Gigabyte GA-F2A68HM-DS2

Crucial 8GB DDR3

Sapphire R7 260X 1GB / Asus GTX750 1GB

WD Blue 1TB

Corsair VS 450W

SilentiumPC Brutus M23 Pure Black

LG GH24NSC0

Cena dolca jest taka sobie, więc możesz kupić używaną kartę graficzną aby trochę zaoszczędzić ;) 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

AMD Athlon X4 860K

Gigabyte GA-F2A68HM-DS2

Crucial 8GB DDR3

Sapphire R7 260X 1GB / Asus GTX750 1GB

WD Blue 1TB

Corsair VS 450W

SilentiumPC Brutus M23 Pure Black

LG GH24NSC0

Cena dolca jest taka sobie, więc możesz kupić używaną kartę graficzną aby trochę zaoszczędzić ;)

http://olx.pl/oferta/swietny-amd-x4-965-4x3-4ghz-risen-2-i-3-oraz-wiedzmin-2-CID99-ID8SjDp.html#03d52d86f3a co powiecie o tym :) ??? WYdaje mi się mega :)

http://olx.pl/oferta/komputer-stacjonarny-pc-asus-8gb-2tb-amd-4core-3-9-ghz-CID99-ID9ApvN.html#03d52d86f3Czy ten? Któryś na pewno z tych dwóch :) . Powiedzcie który bardziej się nadaje na cs go :)

Opublikowano

Jak jestes takim znawcom to przyszedłeś po pomoc na forum ? czy po to żeby ci ktoś koszyk spakował z dokładnie takimi komponentami jak ty chcesz?

http://olx.pl/oferta/pc-gamingowy-intel-i7-radeon-vapor-x-hd-5870-2gb-4gb-ram-rakieta-CID99-ID9Glbf.html#cd3b20ddc7;promoted-niszy te amd jakie podałeś 

a i podaj jesli możesz jakis logiczny powód dlaczego ma byc  amd? intel ci się kiedyś zepsuł czy co że go tak nie chcesz?

Opublikowano

Owszem nie chce go bo nie jestem bogaty ani wybredny dlatego adm wole bo jest tańszy mój kuzyn ma 2 rdzeniowy 2.8Ghz i mu cs na średnich po 100 fps chodzi . 

Opublikowano

Czytałeś że nie kupuje się z allegro ?

Temat ten byl poswiecony gotowcom z allegro a nie zwyklym pc od prywaciarzy, nic w nim złego nie bylo.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...