Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] CasidieMT2

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie.

Czemu tylko 99 lvl max ?

a dlaczego by nie? :) oczywiście max. lv. bedzie zwiększany z czasem.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Wartości Bonusów

-Max. HP 5000

-Silny Przeciwko Potworą 25%

Kto Wam robił tą prezentację ?

Server prezentuje się ciekawie lecz bez rewelacji neutral.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wartości Bonusów

-Max. HP 5000

-Silny Przeciwko Potworą 25%

Kto Wam robił tą prezentację ?

Server prezentuje się ciekawie lecz bez rewelacji neutral.

o kurde, już to poprawiam. Dziękuję

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Kiedy startujecie bo chyba nie ma informacji

Czytałem kilka razy tą zapowiedź, i też tego się nie dowiedziałem. Dołączam się do pytania.

Opublikowano

Kiedy startujecie bo chyba nie ma informacji

Czytałem kilka razy tą zapowiedź, i też tego się nie dowiedziałem. Dołączam się do pytania.

Jest podane "Planowany Start 29-30.04" :D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Team to porostu dzieciaki. Zawsze i wszędzie Wszystko robią na gotowcach i startują mogę was zapewnić że pierwszy lepszy atak ddos i już sb nie poradzą i wyłącza serwer i tyle w temacie

Powodzenia

Opublikowano

Team to porostu dzieciaki. Zawsze i wszędzie Wszystko robią na gotowcach i startują mogę was zapewnić że pierwszy lepszy atak ddos i już sb nie poradzą i wyłącza serwer i tyle w temacie

Powodzenia

porostu? porostu to możesz się włosów na jajach spodziewać bo chyba jeszcze tego nie masz skoro takie głupoty piszesz , nie znasz nie oceniaj ;) 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Powodzenia

Ty już czasami nie startowałeś z paroma serwerami ?

Jak się skończyły przypomnij mi ?

Serwer polecam. Erio i Veti swoje chopy :D

Zapraszam wszystkich, nie pożałujecie. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Edytowana Lastivia nic wiecej ;) 

Skończy tak jak MoreliS Eriona, po 15 osób w godzinach szczytu bo reklamy nie chce się robić, tu widzę po prezentacji, że tłumów nie ma.

Niby dedyk a bete robią na hamachi i wcisną Ci jeszcze kit, że czekają na dedyka dlatego robią bete na hamachi ^.- 

Olejesz Erio ten serwer jak Morelisa? Odszedłeś bo zacząłeś robić swój serwer? 

Z tego co pamiętam ten serwer nawet nie robiliście tydzien tylko kilka dni :) 

Powodzenia z bugami Lastivi ;>

Nie zagram.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Skończy tak jak MoreliS Eriona, po 15 osób w godzinach szczytu bo reklamy nie chce się robić, tu widzę po prezentacji, że tłumów nie ma.

Niby dedyk a bete robią na hamachi i wcisną Ci jeszcze kit, że czekają na dedyka dlatego robią bete na hamachi ^.- 

Nie zagram.

dla twojej wiadomości beta jest już na dedyku , po to została zrobiona żeby właśnie te bugi lastivi jak ty to powiedziałeś znikły 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

dla twojej wiadomości beta jest już na dedyku , po to została zrobiona żeby właśnie te bugi lastivi jak ty to powiedziałeś znikły 

Beta na dedyku a beta off :3

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Beta na dedyku a beta off :3

Beta off? wczoraj aktywowali dedyka i od razu przerzucony został serwer, więc wejdź na TS i sie dowiedz Killu zanim coś napiszesz bo beta jest ON ^^ 

Opublikowano

Nie zagram.

Kochany Killu ja Morelisa nie robiłem tylko Erion :) nie miałem tam dostępu do niczego, kolejna sprawa kilka dni robilismy ten serwer? Mylisz się :) co można zobaczyć na moim profilu z tematami hamachi, nie odszedłem bo zaczełem robić swój serwer, ja go robiłem dużo wcześniej przed morelisem :) Co do tego dedyka ;) to czekaliśmy na aktywacje, aże zależało nam na szybkim wyeliminowaniu bugów testy odbywały się na hamachi i tu Cie teraz zmartwię ;c Beta odbywa sie juz na dedyku ;ccccc

Myślę że wszystko wyjaśniłem. Pozdrawiam Erio :3

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Kochany Killu ja Morelisa nie robiłem tylko Erion :) nie miałem tam dostępu do niczego, kolejna sprawa kilka dni robilismy ten serwer? Mylisz się :) co można zobaczyć na moim profilu z tematami hamachi, nie odszedłem bo zaczełem robić swój serwer, ja go robiłem dużo wcześniej przed morelisem :) Co do tego dedyka ;) to czekaliśmy na aktywacje, aże zależało nam na szybkim wyeliminowaniu bugów testy odbywały się na hamachi i tu Cie teraz zmartwię ;c Beta odbywa sie juz na dedyku ;ccccc

Myślę że wszystko wyjaśniłem. Pozdrawiam Erio :3

Mój błąd :) na becie się gra fajnie, oby było tak na officjalu ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nic tu nie ma ciekawego nie zabłysnęliście. Dodatkowo start miał być a jest cisza. Wypad z tym gównem, mogliście chociaż wystartować

GaimdKk.jpg

Opublikowano

proszę moderatora o przeniesienie zapowiedzi do kosza 

Za duża sygnatura.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...