Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za LOW

Marlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche to dziwne,ze za bugowanie czerwonych,niebieskich kluczy dawali bana na 30dni,a za falka PERM 8S o.O na jakich serwach was zbanowali? PL? bo ja sie jeszcze loguje na  polskie :ninja:

ja za klucze nie dostalem:D

a zrobilem 5 kont 5lvl z full havo i lf4 i tymi innymi smieciami z boxow.

co do bana za low to dostalem perma na DE a na GE jeszcze nie:P

Opublikowano

narazie na niemieckim ale pewnie jutro po jutrze bedzie na polskim servie hehehe oby nie bylo bananow dla mnie na moje konta :D

bede na  boxach zarabial :D

Opublikowano

Gdzieś moderator forum pisał, że to są bany na wszystkich serwerach.

tak dokladnie ja sam sie obawialem ze to tylko bany z niemieckiego servera i ze na polski tez to przyjdzie ale okazalo sie ze to na wszystkie servy poszlo :D 

pewnie ci co dostali bany mieli jakis program do tego , albo dostali za dodatkowe konta typu ze wspolpraca kont i czerpiesz korzysci z tego to banik :D bo za robienie samych grupowych i zdobywanie uri to raczej bana nie poleci bo to tylko sposob na to jest i tyle nikt im sie nie wlamuje do systemu ani nic wiec wedlug mnie jak najbardziej bez lipy :P 

no chyba ze na koncie gra kilka osob i nawet przestoju nie bylo w robieniu i polecialo :D nikt z moich znajomych nie dostal bana wiec dobrze hehe 

tak przy okazji by nie poruszac innych tematow to slyszeliscie o banach za pallavie ?

Opublikowano

Karać za własne błędy? Jak bardzo trzeba być nieudolnym? Chcą za wszelką cenę zrobić tą grę czystą, ale to się za bardzo nie uda. Z resztą ta gra przez Payforwin nigdy czysta nie będzie, nie jest i nie była ;) Do prawdy narzekacie na EA, GameFaile, a czemu BP nie jest tak hejtowana? Bo co ? Bo mają drakesanga, który również po dłuższym graniu jest również nie lepszy od poprzednich gier?

Dobra firma, by dała jakąś rekompensatę za takie opóźnienia w błędach, ale to i tak wyginęło jak płacenie za testowanie gier (dziś to ludzie płacą za niedokończone gówno). Na nich już nie ma słów i nie wiem jak ich określić, żeby chociaż byli pazerni, a nie jak jakiś... hmm... jak można z resztą nazwać osobę, grupę osób co kara innych za swoje zaniedbania ? Im od kasy się mózg lansuje i będzie tego jeszcze więcej, bo ktoś płaci na takie coś...

pyhvh7E.png

Opublikowano

Karać za własne błędy? Jak bardzo trzeba być nieudolnym? Chcą za wszelką cenę zrobić tą grę czystą, ale to się za bardzo nie uda. Z resztą ta gra przez Payforwin nigdy czysta nie będzie, nie jest i nie była ;) Do prawdy narzekacie na EA, GameFaile, a czemu BP nie jest tak hejtowana? Bo co ? Bo mają drakesanga, który również po dłuższym graniu jest również nie lepszy od poprzednich gier?

Dobra firma, by dała jakąś rekompensatę za takie opóźnienia w błędach, ale to i tak wyginęło jak płacenie za testowanie gier (dziś to ludzie płacą za niedokończone gówno). Na nich już nie ma słów i nie wiem jak ich określić, żeby chociaż byli pazerni, a nie jak jakiś... hmm... jak można z resztą nazwać osobę, grupę osób co kara innych za swoje zaniedbania ? Im od kasy się mózg lansuje i będzie tego jeszcze więcej, bo ktoś płaci na takie coś...

Wszystkie firmy się zabezpieczają, w regulaminach jest wzmianka o wykorzystywaniu luk/bugów.  :(

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Wszystkie firmy się zabezpieczają, w regulaminach jest wzmianka o wykorzystywaniu luk/bugów.  :(

Tak.

Rozumiem jak, by to był jakiś nowy bug i twórca nie miał o nim pojęcia, a to jest od dawna. Zobaczcie jaki tam kod jest zrypany, że nie mogą naprawić WRÓT. Gdyby mogli to, by z pewnością nie było banowania. Gorzej, gdy zrypie się coś na zwykłych mapach (z resztą i alieny na zwykłych mapach są nawet zbugowane). Z resztą wciąż spotykam osoby, które mówią, że warto w to grać. Figa z makiem, są gry gdzie płaci się za wygląd (bądź w ogóle płacenia nie ma). Co prawda nie ma tam takiej grafiki jak DO, takiego rozbudowania, ale tam bawiłem się lepiej niż tutaj, nawet jeżeli gra była w 2D. W niektórych jest masa dzieciarni, ale przeważnie są wymagające.

troche to dziwne,ze za bugowanie czerwonych,niebieskich kluczy dawali bana na 30dni,a za falka PERM 8S o.O na jakich serwach was zbanowali? PL? bo ja sie jeszcze loguje na  polskie :ninja:

Kasa, kasa, kasa z resztą to, by było dziwne gdyby dawali PERM osobie, która płaciła.

narazie na niemieckim ale pewnie jutro po jutrze bedzie na polskim servie hehehe oby nie bylo bananow dla mnie na moje konta :D

bede na  boxach zarabial :D

Pisałem już gdzieś, ale przypomnę - ktoś testował po usunięciu limitu skrzynkowego i efekt był taki, że zamiast zbierania 1 godziny i obniżki uri./energii z skrzynek są 2 godziny i  dopiero potem obniżka - pisząc obniżka mam na myśli zmniejszone szanse.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tak.

Rozumiem jak, by to był jakiś nowy bug i twórca nie miał o nim pojęcia, a to jest od dawna. Zobaczcie jaki tam kod jest zrypany, że nie mogą naprawić WRÓT. Gdyby mogli to, by z pewnością nie było banowania. Gorzej, gdy zrypie się coś na zwykłych mapach (z resztą i alieny na zwykłych mapach są nawet zbugowane). Z resztą wciąż spotykam osoby, które mówią, że warto w to grać. Figa z makiem, są gry gdzie płaci się za wygląd (bądź w ogóle płacenia nie ma). Co prawda nie ma tam takiej grafiki jak DO, takiego rozbudowania, ale tam bawiłem się lepiej niż tutaj, nawet jeżeli gra była w 2D. W niektórych jest masa dzieciarni, ale przeważnie są wymagające.

Przecież robili refaktoryzację (chyba w tym roku), więc powinno się nieco poprawić.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...