Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można tak dostać VAC'a ?

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam dwa konta A i B (przykład).Na koncie A gram swoje rankedy a na koncie B boostoje kolegów na cheatach.I to pojawia się pytanie czy może być coś takiego że np.

Gram na koncie B (haxy on) kończę wygrywam,wchodzę na konto A dostaje Vac'a a cheaty wyłączone.Istnieje taka możliwość ? Gram na tym samym komputerze :)

Więc czy mogę dostać Vac'a na drugim koncie za cheat'owanie na pierwszym ? 

Opublikowano

Jest takowa możliwość ale rzadko to się zdarza.

Jeżeli wychodzisz wyłączasz all haxy i wbijasz na 2 konto to raczej problemu nie będzie.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Witam posiadam dwa konta A i B (przykład).Na koncie A gram swoje rankedy a na koncie B boostoje kolegów na cheatach.I to pojawia się pytanie czy może być coś takiego że np.

Gram na koncie B (haxy on) kończę wygrywam,wchodzę na konto A dostaje Vac'a a cheaty wyłączone.Istnieje taka możliwość ? Gram na tym samym komputerze :)

Więc czy mogę dostać Vac'a na drugim koncie za cheat'owanie na pierwszym ? 

Dopóki na koncie A nie odpalisz cheatów podczas gry, nie dostaniesz bana.

b_560_95_1.png

Opublikowano

jeśli grasz na tym samym kompie to możesz dostać tak bana

qwn prawda, póki się nie odpali na legit koncie to nie dostanie vaca. 

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Zależy.

Ja miałem 2 konta, 1 main, 2 do haxów. I tak po jakimś czasie dostałem bana na koncie 2, wszystko było ok dopóki nie minął ok. miesiąc. Wtedy też dostałem vaca na moim 1 koncie.

Usuń udostępnianie gier z 1 konta i będzie ok

Opublikowano

Nie dostaniesz, ale po co Ci to? Twoi koledzy i tak po dostaniu VACa przez Ciebie stracą swoje boostowane rangi, więc po co się męczysz :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...