Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zaaktualizować LeagueSharpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Otóz mam problem.
L# nie chce mi się injectować, pisałem dziś z jednym z użytkowników LeagueSharpa u nich na forum i mi powiedział, że aby L# działał poprawnie to L# musi mieć status zaaktualizowany, ale jak mam zaaktualizować, jeśli za każdym razem gdy klikam to:
post-1219479-0-22108800-1429781962.png

Wyskakuje mi wtedy:
" Nie można określić, czy L# jest zaaktualizowany dla najnowszej wersji LoLa, oznacza to zazwyczaj, że serwer .... jest niedostępny.

Co zrobić?

"To co robisz, a jak mówisz to często różnica..." 

Opublikowano

Wchodziłeś na customa ? potem kliknij w "Nieznany", opcjonalnie wywal appdate, mi działa.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Wchodziłeś na customa ? potem kliknij w "Nieznany", opcjonalnie wywal appdate, mi działa.

Robiłem tak 10 razy. najpierw L# włączyłem przez administratora, potem Lola, a w customie to naciskam i dalej to samo. Też próbowałem, usunąć z Appdata folder, na nowo pobrać i znów spróbować in game zaaktualizować dalej to samo.. :/

Opublikowano

kliknij na to... wyskoczy Ci napis ze musisz zagrac Customa, nie kliknac tylko....

Jak wejdziesz do gry to na czacie napisze Ci wersje L# i mozesz wyjsc

z gry. Powinno sie pojawic Updated.­

­Keelah se'lai

Opublikowano

kliknij na to... wyskoczy Ci napis ze musisz zagrac Customa, nie kliknac tylko....

Jak wejdziesz do gry to na czacie napisze Ci wersje L# i mozesz wyjsc

z gry. Powinno sie pojawic Updated.­

klikam i wyskakuje tylko, że nie może określić wersjli, lub zazwyczaj problemem może być serwer j*****...

Nie wyskakuje nic, że mam customa zagrać.

Dowód :

post-1219479-0-35589200-1429782987.png

Opublikowano

Banik? Pomyśl zanim coś napiszesz ;) Widzisz screeny? Jestem zalogowany na L# wiec jak może być ban. :)

Opublikowano

Robiłem wszystkiego :D Nawet próbowałem reinstalla LoLa ;d  i nadal nwm co zrobić aby działało. chyba tylko pozostaje mi reinstall systemu..

Opublikowano

Hmm może przycisk Repair w lolu :D Jeszcze kiedyś słyszałem że wersja poslka się buguje gdzie nie gdzie  więc zmień na english i napisz rezultat :) na englishu customa odpal :) jak to nie pomoże mam jeszcze jeden pomysł.

Opublikowano

@Keasr223 spróbuje z ang jutro.

@Trolous Skryptów nie pobierałem. Po prostu zazwyczaj sprawdzam czy pisze w grze na czacie LeagueSharp czy nie :)

Opublikowano

A kiedy zaznaczasz włączenie skryptów ;o? Podobno teraz trzeba zaznaczać PRZED wejściem do gry, a nie PO wejściu.

Niema to znaczenia.

Opublikowano

a o co może chodzic ze na rankedach odpala mi tylko evade trackera i to wszystko a innych skryptów mi nie injectuje a na normalach i botach wszystko działa super

Opublikowano

@drdeeee

F5, czyszczenie appdaty ? na customach też Ci działa wszystko ? mi na rankedach czasami nie których nie czytało to F5 bardzo pomocne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...