Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MU 2 przerwano projekt

OnnPL

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czego innego się można spodziewać po WebZenie.

Już tyle projektów porzucili -.-

Gadałem ze starymi graczami Mu i zawsze była ta myśl, że jakby weszło Mu2 to byłaby reaktywacja wielu gildii. Podejrzewam, że do gry wróciłaby śmietanka z prywatnych serwerów która pojawiała się na każdym lepszym serwerze na polskiej scenie. Przecież jakby ta gra wyszła to by był szał! Za nastolatka to przecież ogromna rzesza ludzi namiętnie w to młuciła.

Ps. Gdzieś tam czytałem, że projekt przerwany, ale nie zapomniany.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

MU2 mogło by być naprawdę świetne i wielu chętnie by tam zagrało, ale tyle produkowali tę grę, aż sobie podarowali... no nic szkoda.

sowicz.jpg< click 

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Woow jaram się powyższymi filmikami :D Mam nadzieję, że to nie jest filmik jakiegoś fan boya i MU 2 w końcu wyjdzie, oby także w europie :D

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Woow jaram się powyższymi filmikami :D Mam nadzieję, że to nie jest filmik jakiegoś fan boya i MU 2 w końcu wyjdzie, oby także w europie :D

Drugi filmik jest bardzo wiarygodny ;)

Miejmy nadzieję że wyjdzie na Europe

gif.gif

Opublikowano

Z tego co widać to mu to tylko z nazwy, to juz nie jest to stare dobre muo,ja pozostaje przy tym prawdziwym mu chociaz duzo mniej ludzi w nie gra to są jeszcze dobre serwery,te nowości to już nie ten klimat

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ludzie spodziewaja sie po MU2(ktore ma byc wydane ok15 lat pozniej), ze bedzie tym samym co czesc pierwsza:D Filmik raczej wiarygodny, a 19-22 listopada sa targi G-star i miejmy nadzieje, ze dowiemy sie tam czegos o MU2 :D

Opublikowano

Od początku byłem negatywnie nastawiony do MU 2 i dzięki temu przynajmniej się nie zawiodłem.

Mu Online to klasyka, żadna nowsza wersja nie przebije początkowej ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Oczywiste jest, że to nie będzie "prawdziwe" mu. Niemniej jednak jeżeli takowe mu2 wyjdzie w EU z chęcią zagram! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...