Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V czy ruszy na Z50?

VVujaszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy na laptopie Lenovo z50 ( 2 rdzenie 4 wątki, 2ghz, karta nivida 840m, 8gb ram ddr3) pojdzie mi gta chociaz na low? Czy jest sens wgl kupować? Chodzi mi o to, czy bd mogl w miare plynnie pograc chociaz na low. Mam obawy co do tego procka.

Opublikowano

może lepiej kupić stacjonarkę bo jest lepsza od laptopa i wydajniejsza patrzając na ceny tego lapka miałbyś i5+r9 270  i 4gb ram (na średnich pójdzie na tym zestawie )

@Edit

napisz post w dziale Sprzęt-Kupno  albo napisz na pw to ci coś się złoży i napisz jaki masz budżet 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Musialbys sam sprawdzic, ciezko okreslic, sa strony gdzie mozna sprawdzic ile na twoim sprzecie wyciagnie fps na danej grze, nie pamietam doklanie linku.

Opublikowano

może lepiej kupić stacjonarkę bo jest lepsza od laptopa i wydajniejsza patrzając na ceny tego lapka miałbyś i5+r9 270  i 4gb ram (na średnich pójdzie na tym zestawie )

@Edit

napisz post w dziale Sprzęt-Kupno  albo napisz na pw to ci coś się złoży i napisz jaki masz budżet 

Niedlugo mam operacje i nie chce teraz za bardzo inwestowac w komputer, dlatego chce sie dowiedziec, czy ugram cos chociaz na low.

Opublikowano

Jakby nikt nie miał za złe, podepnę się do pytania. 

Oto parametry 

Procesor: 

CPU #0 Intel® Core™ i7-3630QM CPU @ 2.40GHz, 2395 MHz
Ram: 8 gb
 64 bit system win.8 
Karta graficzna:
AMD Radeon. HD 7670M
Pojemność dysku 1 Tgb
Jak coś jeszcze to pisać   xD( Laptop)

k99o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...