Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno monet ( rozmowa telefoniczna )

Umpik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie chcial bym zakupic

1445 sztuk złota

38,45 (9,58 EUR)

Koszt za min 7,69 PLN

I teraz takie pytanie jak to bedzie wygladac ile trwa ta rozmowa zanim dostane kod TAN?
Czy trzeba sie cos odzywac czy jest to wszystko automatyczne i podaja kod?

Jesli tak to po jakim czasie oczywiscie bo nie chce zeby sie zrobilo z tego 38.45+7.69 zaraz ze 100zl

JEZELI NIGDY NIE DOKONYWALES PLATNOSCI TA FORMA TO PROSZE O NIE UDZIELANIE SIE W TEMACIE.

Opublikowano

Z konta nie zabierze Ci więcej niż 7.69 PLN. W momencie gdy Ci tyle ściągnie to rozmowa się kończy. Kod TAN poda Ci automat od razu, jednakże musisz przeprowadzić rozmowę do końca - aż samo rozłączy.

Sprawdzałem, pozbywałem się tą metodą kasy z konta, kilka stówek więc wiem co mówię :)

Opublikowano

Z konta nie zabierze Ci więcej niż 7.69 PLN. W momencie gdy Ci tyle ściągnie to rozmowa się kończy. Kod TAN poda Ci automat od razu, jednakże musisz przeprowadzić rozmowę do końca - aż samo rozłączy.

Sprawdzałem, pozbywałem się tą metodą kasy z konta, kilka stówek więc wiem co mówię :)

A jezeli podadza kod tan i sie rozlacze to on bedzie nie aktywny czy co ze musze do konca rozmowe prowadzic?

I jezeli np za pierwszym razem nie doslysze kodu bo beda jakies zaklucenia to moge go jakos ponownie odsluchac?

Opublikowano

Kod powtórzą Ci 2 razy. Jeżeli się rozłączysz wcześniej to skasują hajs, a TAN nie będzie działał.

#edit:

Jeżeli dobrze pamiętam to po wpisaniu TAN na monitorze będzie Ci odliczać pozostały czas trwania rozmowy i jeżeli przerwiesz rozmowę to czas się zatrzyma i przepadnie Ci hajs wydany do określonej minuty rozmowy + golda nie dostaniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...