Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ah-puch - ohydny bóg rozkładu

Użytkowniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tia mam 5lv ledwo co buty złożone full pasyw używam 2 detonuje all zwłoki i co widze? 900 dmg thx za takie coś znerfią i zada tylko 700 wielki mi nerf jak to jest bardzie OP niż meduza na PTS

Opublikowano

tia mam 5lv ledwo co buty złożone full pasyw używam 2 detonuje all zwłoki i co widze? 900 dmg thx za takie coś znerfią i zada tylko 700 wielki mi nerf jak to jest bardzie OP niż meduza na PTS

Ale to było oczywiste, że ta postać będzie OP. :p Będą ją nerfić stopniowo. 

Opublikowano

Bardzo fajna postać, zastanawiam się czy nie wydać na nią moich ciężko zarobionych favorów... :D

Hi-Rez z okazji wydania boga wydał ciekawą stronę interaktywną na której można posłuchać próbek voice packa, zobaczyć jak wyglądają umiejętności oraz pobrać tapety na swój komputer ;)

http://www.hirezstudios.com/smite/promo/dev-insight/ah-puch

Opublikowano

Wszystkie nowe postacie są OP dlatego nie wiem czy warto je kupować w dniu wydania. Z jednej strony można sobie podbić statystyki, bóg ma większy damage.

Jednak, gdy nadchodzi nerf nagle taka postać może stać się bezużyteczna i będzie potrzebować ponownego czasu do nauki taktyki.

Warto zaznaczyć, że wkrótce będzie kosztowała dwa razy mniej. Zachwyca mnie wygląd jego ultimate, wygląda to bardzo efektownie.

EGo7LMK.png

Opublikowano

Co oni z nim zrobili? ;_;

Dosyć słaby jak na moje oko, zrobili taką drugą Nox.

Opublikowano

Wszystkie nowe postacie są OP dlatego nie wiem czy warto je kupować w dniu wydania. Z jednej strony można sobie podbić statystyki, bóg ma większy damage.

Jednak, gdy nadchodzi nerf nagle taka postać może stać się bezużyteczna i będzie potrzebować ponownego czasu do nauki taktyki.

Warto zaznaczyć, że wkrótce będzie kosztowała dwa razy mniej. Zachwyca mnie wygląd jego ultimate, wygląda to bardzo efektownie.

EGo7LMK.png

Wygląda efektownie, ale grając dzisiaj kilka meczy, z czego 8/10 z puszkiem, nie widziałam, aby ten ult kogoś zabił, dobił, albo chociaż w znaczącym stopniu nadszarpnął jego HP. Ta postać w ogóle jakaś słaba jest. Bez asysty raczej nie ubije kogoś z full HP.

Opublikowano

Jak nim grałam na pts to był lepszy - teraz to jest jakaś porażka, dokładnie kolejna Nox. Dziś grałam przeciwko niemu i nie miałam problemu żeby go zabić solo Zeusem - a on ultem nie zabił mnie ani razu. 

Opublikowano

Zapewne gracie z jakimiś amatorami co nawet nie wiedzą jak build po składać... Postać jest w c**j OP 80% slow jest słaby ? Proszę was !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój ukochany mag na dżunglę! Uwielbiam Ah Pucha za heal, damage, mobilność i voice. ;) 

Myślę, że to jedna z czołowych postaci w Smite, bo im się jak najbardziej udał ten bóg.

Polecam i czekam na jakieś ciekawe skiny. 

Opublikowano

Postać zła trudna dziwna ._. Nikogo zabić nie może. Będzie tak , że będzie rework jak z Noxem ._. ­

Opublikowano

Postać zła trudna dziwna ._. Nikogo zabić nie może. Będzie tak , że będzie rework jak z Noxem ._. ­

Nie będzie żadnego reworku. W early słabiutki dmg, ale w late i end game sieje straszny rozpierdol. Na joustcie 3vs3 top pick

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Kiedyś miałem złe zdanie o Ah Puchu, teraz je zmieniłem. Postać w early nie jest jakaś mocna, ale w late jak nawala to coś pięknego.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=VW4EjIDJBiI

Cóż, na PTSie już ten skin wszedł więc uznałem że warto by go tu wsadzić, co o nim sądzicie? Ja jestem w przeciwieństwie do paskudnego Ragnarok Fenrira, bardzo pozytywnie zaskoczony, Voice Pack to mistrzostwo, victory/lose screen też wyglądają dobrze.

Już myśłałem, że tylko mi ten nowy skin do fenrira średnio się podoba :p . C do nowego skina do ah-pucha to skin jest dla mnie super! i tak go pewnie nie zdobędę, ale tak czy tak ciesze się że wychodzą coraz lepsze skiny.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Już myśłałem, że tylko mi ten nowy skin do fenrira średnio się podoba :p . C do nowego skina do ah-pucha to skin jest dla mnie super! i tak go pewnie nie zdobędę, ale tak czy tak ciesze się że wychodzą coraz lepsze skiny.

skin będzie dostępny za 400 gemów i to przez cały czas zbierzesz kiedyś na niego :)

Opublikowano

Nie jest drogi, a wygląda całkiem ciekawie. Kupię czysto kolekcjonersko, bo samym ah-puchem gram niezwykle rzadko :/

Dokładnie, mam podobnie. Skin całkowicie różni się od podstawki, według mnie powinien być za 600 gemów, jak te starsze, chociaż to dobrze, że Hi-Rez rezygnuje z takich cen. Sam skin nie jest zły, muszę zobaczyć jak zmienia się wygląd czarów. 400 gemów jak ktoś gra ah puchem to całkiem niezła cena. Ja jednak niezbyt trawię ten brak mobilności tego boga i rzadko nim gram. 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...