Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ściąganie z MEGA.co.nz

wojtek10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema sciagnalem sobie clienta gry 1gb z MEGA co nz ale nie pokazuje mi sie okienko po ukonczeniu pobierania, stoi na 100% i nie moge wybrac sciezki zeby mi zapisalo plik, co robic? (ciagle otwarta strona) adblock wylaczony

Pasjonat
Opublikowano

­Mi z mega.co na pulpit zawsze pobierało

Zależy od ścieżki. 

#topic w moich dokumentach możesz mieć foldery typu Downloads, Pobrane, Pobieranie itp. u mnie tak jest ze względu na kilka przeglądarek.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmień sobie na przeglądarkę Google Chrome, polecam. Najlepsza ze wszystkich przeglądarek.

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Sprawdź czy masz plik w historii pobierania ( na Google Chrome masz to pod skrótem ctrl + j ).

Też tak czasem mam, że się zatrzymuje gdy coś z Mega pobieram, jak pisał ktoś Up, to oni mogą mieć jakieś problemy techniczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...