Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki serwer wybrać ?

antossensy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednym z łatwych serwerów jest Laneris.pl

Strasznie Izi ;)

Co do Pandory to moim zdaniem nie opłaca się grać, powód jest taki, że nie przypadł mi typ tego serwera.

Pasjonat
Opublikowano

Co do wyboru serwera - http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/page-141

2. 

Jednym z łatwych serwerów jest Laneris.pl

Strasznie Izi ;)

Co do Pandory to moim zdaniem nie opłaca się grać, powód jest taki, że nie przypadł mi typ tego serwera.

xD

Subiektywna opinia by się przydała, nie każdy jest jak Ty. Ogółem serwer przez administracje zapomniany, jednak gra na nim sporo graczy, łatwo jest się teraz wzbogacić i ogólnie wybić. Przyjemnie się gra.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

z tych nowych i spoko serwerow polecam jedynie TemidaMT2, a z tych bardziej stabilnych i dłuższych serwerow to polecam EliteMT2, PandoraMT2.
Jeśli chcesz zagrać na virtualu to nie polecam całkowicie spadł na psy, może i graczy dużo ale serwer słaby :P

Opublikowano

z tych nowych i spoko serwerow polecam jedynie TemidaMT2, a z tych bardziej stabilnych i dłuższych serwerow to polecam EliteMT2, PandoraMT2.

Jeśli chcesz zagrać na virtualu to nie polecam całkowicie spadł na psy, może i graczy dużo ale serwer słaby :P

W jakim sensie slaby i dlaczego spadl na psy? Moglbys rozwinac ta wypowiedz?

Srij9JT.png

Opublikowano

W jakim sensie slaby i dlaczego spadl na psy? Moglbys rozwinac ta wypowiedz?

Tak moge rozwinąć :D więc spadł na psy dlatego, że dodali piekielne,runiczne i eq otchałni. 2 powód to Unikalny OX na którym jest 9.9/10 pytań to "Wybierz pół na pół" no niestety nie ukrywajmy :) . 3 powód to administracja są zbyt pewni siebie, wiedzą wszystko najlepiej są BOGAMI :D , 4 powód czy ich popierd*liło z cenami w is ? zobacz sam głupi najlepszy pet w grze warty w is tam jest 500 zł około.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...