Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Santeria.pl - Innowacyjny System Kostiumów i Fryzur

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten serwer tworzą Ci sami technicy co na S2 ascarial mieli problemy nawet z nadaniem prawidłowych bonów do itemów o zrobienie dungeonów czy metinach to już nie wspominając? :)

Opublikowano

Czy ten serwer tworzą Ci sami technicy co na S2 ascarial mieli problemy nawet z nadaniem prawidłowych bonów do itemów o zrobienie dungeonów czy metinach to już nie wspominając? :)

Ascarial s2 tworzył Vitron, aktualny technik Cradosa. Na Ascarialu s2 nie mielismy mozliwosci naprawienia bonusow ponieważ Vitron odchodząc, nie chciał nam udostępnić, ani sprzedać plików serwerowych, przez co serwer doszedł do takiego stanu. Mimo, że sie staraliśmy poprawiać te błędy z obecnym technikiem, niestety na niewiele to się zdało, tyle ile udało nam się zrobić, tyle zrobiliśmy. Temat był już wielokrotnie przerabiany u nas na forum, z resztą na filmie masz pokazane, że bonusy działają prawidłowo, także długo odpowiedzi na swoje pytanie szukać nie musiałeś. 

Opublikowano

Czy na serwerze można liczyć na kupony SM w m1?

To zależy  B)

Hincu, naprawdę niski poziom aby minutę kodowania nazywać "innowacyjnym systemem"  xD

vlRm1nY.png

Opublikowano

­

Szkoda że połowa serwerów już tak ma  :mellow: 

­

Tak? Ja widziałem coś takiego na 2, może 3 serwerach.

Bardzo podoba mi się ten system. Drop dodań/zmianek bonusów w kostiumie jest z każdego bossa? Na WO też dropią? Bo będzie to bardzo fajny zarobek dla małych lvli. Będą dostępne zmianki i dodania w IS? Bo na początku to mało opłacalne będzie kupowanie kostiumów :v

tenor.gif

Opublikowano

­

Tak? Ja widziałem coś takiego na 2, może 3 serwerach.

Bardzo podoba mi się ten system. Drop dodań/zmianek bonusów w kostiumie jest z każdego bossa? Na WO też dropią? Bo będzie to bardzo fajny zarobek dla małych lvli. Będą dostępne zmianki i dodania w IS? Bo na początku to mało opłacalne będzie kupowanie kostiumów :v

Są w dropie z bossów na dungeonach, również na WO. W ItemShopie rowniez beda dostepne.

Opublikowano

Te innowacje, no tak. Zmienianie bonusów w kostiumach było jeszcze jak ja grałem w metina jako zwykły gracz.. ;D

To, że zmienliście ikony na ikony zmianek z update metina pl to nie żadna innowacja. 2/10 nie pozdrawiam

Opublikowano

Bo przecież to MPCforum ! Nazwa sama za siebię mówi.. xD xD xD

Widziałem już ten "Innowacyjny System" -2/10 xD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...