Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] HighBlock

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szeyc4.png  

Cześć!

Dziś chciałbym Ci przedstawić serwer SkyBlock o nazwie HighBlock.

Na początku zacznę, co jak i gdzie.

Serwer jest tworzony z pasją, nie znajdziesz tu gry typu Pay2Win . Posiadamy bardzo dopracowane pluginy i sklep SMS.

Na serwerze znajdziesz bardzo dobre urozmaicenia typu: Mikstury (które opisze poniżej),

szmaragdowe itemy jak i spolszczone komendy wysp oraz własny schemat wyspy.

___________________________________________________________________________________________________

Informacje:

>> IP: highblock.pl

>> Sloty: 200

>> Tryb: SkyBlock

>> PVP: Tak, tylko na arenie

>>  Moby: Tak

___________________________________________________________________________________________________

Dodatki znajdujące się na serwerze:

Szmaragdowe przedmioty - Na serwerze znajdziesz szmaragdowe itemy takie jak:

* Hełm, zbroja, spodnie, buty mają enchant ochrona 5 ochrona przed ogniem 5 oraz niezniszczalność 3.

* Kilof, siekiera, łopata maja wydajność 6 oraz niezniszczalność 3, łuk moc 5, ogien 2 i niezniszczalność 3 i wkońcu miecz ostrośc 6 zaklęty ogien 3 oraz grabież 3.

Aby jest stworzyć, potrzebujemy tyle samo materiałów, jak na stworzenie zwykłej zbroji lub narzędzi.

Mikstury - Także spotkasz u nas najdziwniejsze mikstury: whisky, wino, wódka, kawa, biała kawa czy Mikstura Lotnika.

- Whisky- Nudnosci 2 na 60 sekund.

- Wino- Regeneracja zdrowia 1 na 16 sekund.

- Wódka- Nudnosci 1 na 30 sekund.

- Kawa- Szybkosc na 1 na 60 sekund.

- Biała kawa- Szybkosc 2 na 60 sekund.

- Mikstura lotnika- Dostajemy fly, aż do wylogowania.

Każde z nich możesz stworzyć.

______________________________________________________________________________________________________

Administracja:

KamynXD - Wlasciciel

Zaduszny - Wlasciciel

Ne3y - KidMod

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

ScreenShoty:

hsnznd.png

2nqedra.png

n3lq4k.png

xopf15.png

28vpwnn.png

Start > 25.04.2015r godz. 15:00

Opublikowano

Zapowiada sie fajnie

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

nie znajdziesz tu gry typu Pay2Win.

sklep SMS.

Biedronki sprzedajecie w tym sklepie?  xD

Opublikowano

Biedronki sprzedajecie w tym sklepie?  xD

Chyba nie wiesz co to pay2win. Sklep sms jest owszem ale nie kupisz w nim itemków których się po 1 nie da zdobyć po 2 nie kupisz w nim gm ani żadnych rang byś był ponad prawem. Sklep jest dobrze dobrany cenowo jak i to co się dostaje za sms.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Chyba nie wiesz co to pay2win. Sklep sms jest owszem ale nie kupisz w nim itemków których się po 1 nie da zdobyć po 2 nie kupisz w nim gm ani żadnych rang byś był ponad prawem. Sklep jest dobrze dobrany cenowo jak i to co się dostaje za sms.

yhym... Wcale nie wiem co oznacza Pay2Win skoro samo wyrażenie mówi za siebie... Pokażcie mi ten wasz sklepik sms sam jestem ciekaw co tam macie. Motyle? :P

Opublikowano

O jejuuu, jaka piękna mapa ^^ Już mi się podoba :) Z wielką chęcią wejdę na serwer. Oferujecie bardzo ciekawe dodatki, nie mogę się doczekać startu <3

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Ogólnie spawn wygląda bardzo ładnie. Serwer troszkę się różni od innych Skyblocków, lecz mam parę sugestii:

- Pvp na wyspach, w nocy i dzień. Myślę, że pvp na wyspach to jest dość orginalna opcja, owszem grałem na pewnym serwerze, gdzie takowe było. O ile dobrze pamiętaj ok 800 osób online w południe (dzień roboczy). Na kolejnej edycji serwera PVP zostało na wyspach wyłączone, to liczba graczy zmalała o ponad 3/4. Dowodzi to, że ludzie chętniej grają na takim serwerze gdzie jest ryzyko stracenia czegoś.

- Nie wiem czy tak już nie ustaliliście, ale możliwość tworzenia sklepu (chestshop) na wyspie, przez gracza.

-  -||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||-, tworzenie warpa na wyspie za dużą sumę pieniędzy lub przedmiotów.

-  -||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||-, oczywiście kupno i zmiana mobspawnerów, ale raczej sami na to wpadliście. Lecz zmiany mobspawnera mogłyby być płatne.

Opublikowano

Ogólnie spawn wygląda bardzo ładnie. Serwer troszkę się różni od innych Skyblocków, lecz mam parę sugestii:

- Pvp na wyspach, w nocy i dzień. Myślę, że pvp na wyspach to jest dość orginalna opcja, owszem grałem na pewnym serwerze, gdzie takowe było. O ile dobrze pamiętaj ok 800 osób online w południe (dzień roboczy). Na kolejnej edycji serwera PVP zostało na wyspach wyłączone, to liczba graczy zmalała o ponad 3/4. Dowodzi to, że ludzie chętniej grają na takim serwerze gdzie jest ryzyko stracenia czegoś.

- Nie wiem czy tak już nie ustaliliście, ale możliwość tworzenia sklepu (chestshop) na wyspie, przez gracza.

-  -||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||-, tworzenie warpa na wyspie za dużą sumę pieniędzy lub przedmiotów.

-  -||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||--||-, oczywiście kupno i zmiana mobspawnerów, ale raczej sami na to wpadliście. Lecz zmiany mobspawnera mogłyby być płatne.

PVP niestety musi być wyłączone :(

Co do ChestShop'a, tak. Gracz będzie mógł tworzyć sklep :)

MobSpawnery też będą do zmiany (za $$). :)

­

Opublikowano

yhym... Wcale nie wiem co oznacza Pay2Win skoro samo wyrażenie mówi za siebie... Pokażcie mi ten wasz sklepik sms sam jestem ciekaw co tam macie. Motyle? :P

Sklep jeszcze nie jest skończony w całości ale do startu będzie.

O jejuuu, jaka piękna mapa ^^ Już mi się podoba :) Z wielką chęcią wejdę na serwer. Oferujecie bardzo ciekawe dodatki, nie mogę się doczekać startu <3

Mam nadzieje ze spodoba :)

MobSpawnery też będą do zmiany (za $$). :) $$ czyli dolary w grze :p

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

Opublikowano

@rif.

Dzisiaj start! :) Godzina 15:00 IP: highblock.pl !!!

Naprawiamy bugi i kilka wiadomości! :)

Opublikowano

Sklep jeszcze nie jest skończony w całości ale do startu będzie.

Mam taką nadzieję. Nie mogę się doczekać aż ujrzę wasz "niemożliwy" sklep. :P

Opublikowano

Mam taką nadzieję. Nie mogę się doczekać aż ujrzę wasz "niemożliwy" sklep. :P

O 15 start więc już niedługo :) Sklep jest normalny a nie jakiś niemożliwy sklep jak sklep nie ma w nim itemków których nie da się zdobyć/scraftować.

Serwer Na Modach

Opublikowano

Hehe, i gdzie ten start? 

Pograłem chwilę i serwer OFF, tylko trochę drzewko na wyspie wyciąłem :(

Był reload i padł.

I on jest..  craftingi takie nawet fajne, reszta raczej przeciętna, do skybloc'a nowego trzeba coś.. nowoczesnego superowego, tutaj tego nie ma..

Opublikowano

Serwer pusty. 200 slotów i ani żywej duszy. Wszędzie roi się od napisów zachęcających do kupna rangi. #Pieniążki #rządzą #minecraftem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...