Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klucz

Ronter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użyłem klucz do bety i mi pisze coś w stylu ze kod juz został przypisany do tego konta czy jakoś tak, jak tak pokazuje to mogę grać czy po prostu kod został już użyty przez kogoś innego?

Opublikowano

Ok mam dostęp do gry więc temat do zamknięcia :D

A jeszcze jedno, gram sobie a tu nadle zaczyna mi obraz ciąć(i tak do końca gry) chodz do połowy meczu 0 laga! Czym to może być spowodowane?

Opublikowano

Lagami u Ciebie/u blizzarda.

To jest beta, więc hots stoi na gorszych serwerach, niż w przyszłości.

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Lagami u Ciebie/u blizzarda.

To jest beta, więc hots stoi na gorszych serwerach, niż w przyszłości.

Wątpię żeby to było przez blizzarda, drobne lagi mogą się pojawić ale nie od połowy gry do końca (btw. mam rozegranych blisko 200 gier i nie miałem takiego przypadku)

Ok mam dostęp do gry więc temat do zamknięcia :D

A jeszcze jedno, gram sobie a tu nadle zaczyna mi obraz ciąć(i tak do końca gry) chodz do połowy meczu 0 laga! Czym to może być spowodowane?

Może przegrzewa Ci się karta graficzna/procek? 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Aktualnie mam inny problem bo tamten naprawilem, tzn gdy sie tf to przez 3/4 sec laguje potem jak sie bijemy to nie, to samo mam jak wbijam na linie 1/2 laguje potem mozna orać więc sam nie wiem :D

Opublikowano

Aktualnie mam inny problem bo tamten naprawilem, tzn gdy sie tf to przez 3/4 sec laguje potem jak sie bijemy to nie, to samo mam jak wbijam na linie 1/2 laguje potem mozna orać więc sam nie wiem :D

Może po prostu spadki fpsów, bo na ekranie się za dużo dzieje. Spróbuj zmniejszyć jakość grafiki. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Może po prostu spadki fpsów, bo na ekranie się za dużo dzieje. Spróbuj zmniejszyć jakość grafiki. 

Gra jest słabo zoptymalizowana. Na różnych komputerach różnie działa. Na starym już C2D może śmiać bez problemu, a na i7 ciąć. Oczywiście, są to przykłady tylko, lecz jak gram z ekipą to co rusz ktoś narzeka, że freezuje mu ekran gdy coś się dzieje. Trzeba niestety czekać. Na ten moment, spróbuj jak kolega wyżej napisał - zmniejszyć jakość grafiki i rozdzielczość.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeżeli mogę się wtrącić to mam małe pytanko. Czy jeśli użyłem klucza do bety Hosts'a to po wyjściu oficjalnej wersji gry, będę mógł grać dalej?

Opublikowano

Jeżeli mogę się wtrącić to mam małe pytanko. Czy jeśli użyłem klucza do bety Hosts'a to po wyjściu oficjalnej wersji gry, będę mógł grać dalej?

Oczywiście, klucz służy do utworzenia konta jeszcze przed Open Betą ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Oczywiście, klucz służy do utworzenia konta jeszcze przed Open Betą ;p

Dzięki myślałem, że po becie hosts będzie tak jak było z the crew, zdobyłem klucz ale później już grać nie mogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...