Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie zrobic wlasny serwer

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary, z czego sie orientuje to jesli masz wewnętrzne ip to NIE postawisz serwera przez HLDS. Albo skontaktuj sie z dostawcą Internetu żeby Ci zmienili albo nic z tym nie zrobisz. (Być może jestem w błędzie lecz ja z tym sie nie uporałem).

Takze zostaje Ci polowanie na serwer testowy np na pukawce (chyba TYLKO 12h) aczkolwiek na Twoim miejscu nie byłbym taki skąpy i zaplacil jak za paczke fajek, powgrywał fajne plugiy i cieszyłbym sie. Pozdrawiam

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

To by bylo cos miesz na 30 dni @Pawelek1148 jednak szukam kobkretow zeby ktos mi podal jak to zrobic.Kompa mam mocnego wiec nie widze problemu

Po co ci serwer na HLD'sie? Po prostu albo kupujesz Vps'a/Dedyka i tam stawiasz za grosze. Albo wchodzisz na Hosting wysylasz smsa za 30 zl i masz serwer na miesiac .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stary, z czego sie orientuje to jesli masz wewnętrzne ip to NIE postawisz serwera przez HLDS. Albo skontaktuj sie z dostawcą Internetu żeby Ci zmienili albo nic z tym nie zrobisz. (Być może jestem w błędzie lecz ja z tym sie nie uporałem).

Takze zostaje Ci polowanie na serwer testowy np na pukawce (chyba TYLKO 12h) aczkolwiek na Twoim miejscu nie byłbym taki skąpy i zaplacil jak za paczke fajek, powgrywał fajne plugiy i cieszyłbym sie. Pozdrawiam

@szafa323 wole wydac te 15 ziko na fajki niz na serwer.A fajki drożeja  :/ wiec trzeba sie zaopatrzyc w te elektroniczne papierosy .ps nie da sie tego jakos obejsc? Np zrobic bez hlds?

Po co ci serwer na HLD'sie? Po prostu albo kupujesz Vps'a/Dedyka i tam stawiasz za grosze. Albo wchodzisz na Hosting wysylasz smsa za 30 zl i masz serwer na miesiac .

@Pawelek1148 o panie za 30zl to juz bym miał na piwa niz jakies serwy  ;p czy na prawde nikt nie potrafi postawic serwa tylko płacic? ... i tak cs 1.6 upada teraz kruluje cs go.

/niereg. sygna

Opublikowano

@szafa323 wole wydac te 15 ziko na fajki niz na serwer.A fajki drożeja  :/ wiec trzeba sie zaopatrzyc w te elektroniczne papierosy .ps nie da sie tego jakos obejsc? Np zrobic bez hlds?

@Pawelek1148 o panie za 30zl to juz bym miał na piwa niz jakies serwy  ;p czy na prawde nikt nie potrafi postawic serwa tylko płacic? ... i tak cs 1.6 upada teraz kruluje cs go.

Nie lepiej napisac tam do Pukawy czy moga Ci sponsorować serwer na 30 D ? zrob dobrego moda postaw serwer wykup reklame w 1 Dzien ci sie zwroci serwer :P ze "kruluje go" nie oznacza ze na 1.6 nie da sie zarobic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...