Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 21/04/2015 Zmiany w bohaterach

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spodziewałem się płaczu tutaj, lamentu i temu podobnych bzdur. Przecież jej bazowy DMG jest z Q, a R wykorzystywane jest głównie do egzekucji, chociaż nerf rzeczywiście mógłby być słabszy. Nie wiem czy umiecie czytać dzieci, ale jej maksymalny DMG z R zostaje na tym samym poziomie, tak jak i 25/30/35% brakującego zdrowia celu będzie zabrane, także snajperzy nie stracą nic, jedynie ci, którzy chcą kogoś szybko 1v1 z bliższej odległości rozwalić. Druga sprawa jest taka, że to PBE i że zmiany zawsze mogą zostać zrewidowane i cofnięte. Nie ma powodu do płaczu mazgaje, to może jeszcze nie przejść na serwery.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

sory k***a ale jinx to mój main i ostatnio kupiłem skina nowego i co takie gówno z nią robią , jest silna , ale nie może być za silna ale k***a innych adc typu draven nie znerfią czy np vayne bo skiny do nich wychodzą , cene rp podnieśli  im na łe k***a padło niedługo adc soraka bd większy dmg klepać niż Jinx

NIe nerfia vayne i dravena, bo typowy kowalski nie potrafi nimi grać i potrzeba dużo skilsa żeby coś ugrać wyżej w ligach. PEWNIE DLATEGO NIE NERFIĄ  CO ? 

Jinx troche przesadzili. Jeśli coś takiego wejdzie to będzie sie tego używać jak ulta caitlyn. Nie do zabijania tylko do obijania :)

Opublikowano

NIe nerfia vayne i dravena, bo typowy kowalski nie potrafi nimi grać i potrzeba dużo skilsa żeby coś ugrać wyżej w ligach. PEWNIE DLATEGO NIE NERFIĄ  CO ? 

Jinx troche przesadzili. Jeśli coś takiego wejdzie to będzie sie tego używać jak ulta caitlyn. Nie do zabijania tylko do obijania :)

jak masz tf i stoisz w miarę blisko to szkoda puszczać tego ulta bo to zrobi mniej dmg niż aa

jak totś pisał wyżej wiem że max dmg nie uległ zmianie ale jak taki draven i jinx puszczę ulta z blista to jinx szans nie ma po tym nerfie

Opublikowano

Nerf mierny nic specjalnego, cięższa faza linni ale i tak nadal jeden z lepszych adc. W late game w tf w ogóle nie używam R chyba  że kogoś gonie.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...