Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 21/04/2015 Zmiany w bohaterach

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O c**j, beka z tego co odjebali z ultem jinx, przecie to łaskotki nie damage będzie xD

Opublikowano

Przepraszam za slowo , ale czy ich nie popierdolilo z ta jinx? o.O , to jakis absurd o.O , reszta oke. ...przeciez i tak miala low/medium dmg z rakiety.... , przesadzili z tym base dmg + ten przelicznik. .., az szkoda many zeby tego uzywac

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Myślałem już, że nigdy mi mojego maina z ADC nie ruszą, a jednak ... Ten patch z Ultem Jinx nie ma prawa wejśc na live. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jezu jak wy płaczecie o tą jinx jak wejdzie nerf, to wejdzie jak nie wejdzie, to nie wejdzie i koniec.

Nikt nie płacze, a wyraża swoją opinie na temat tego niszczącego nerfu. :)

Opublikowano

Ja to się ciesze z tego nerfa na jinx nie będą mnie w bazie zabijac z base ulta <3

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Jezu jak wy płaczecie o tą jinx jak wejdzie nerf, to wejdzie jak nie wejdzie, to nie wejdzie i koniec.

Czyli uważasz, że zmieniając masakrycznie obrażenia z ulta Jinx to dobre rozwiązanie? Teraz mając 6 lvl na linii i mogąc zabić enemy, zadasz mu jedynie łaskotki. Ten Nerf jest najgorszym, jak mógłby być na live. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Fakt faktem że jest silna, ale prawdopodobnie jeszcze bardziej zostanie znerfiona.

http://polscygracze.pl/gypsylord-o-zmianach-w-jinx/

Lecz jest to PBE, a przed nami co najmniej kolejny tydzień z aktualizacjami, więc ciekawe jak się sprawa potoczy.

Teraz to już ich całkiem po... Jeśli wprowadzą te zmiany to ja wychodzę z tej gry, bo to jest komedia. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Fakt faktem że jest silna, ale prawdopodobnie jeszcze bardziej zostanie znerfiona.

http://polscygracze.pl/gypsylord-o-zmianach-w-jinx/

Lecz jest to PBE, a przed nami co najmniej kolejny tydzień z aktualizacjami, więc ciekawe jak się sprawa potoczy.

sory k***a ale jinx to mój main i ostatnio kupiłem skina nowego i co takie gówno z nią robią , jest silna , ale nie może być za silna ale k***a innych adc typu draven nie znerfią czy np vayne bo skiny do nich wychodzą , cene rp podnieśli  im na łe k***a padło niedługo adc soraka bd większy dmg klepać niż Jinx

co do obecnej mety tanków , dają im buffy i buffują itemy na tanków a postać beż możliwości ucieczki znerfić o tak ogromną skale

i ktoś tu wyżej pisał że ale płaczecie o tą Jinx , ciekawe jak by twojego maina o taki dmg znerfili

riot ma pojebane w głowie i jeśli to na live wejdzie to p******e tą gre

Opublikowano

Jinx bez dobrego supporta jest gównem. Jak nie ogarnie fraga zabijąc z ulta kogoś na midzie/topie to jest w d***e. A taki Graves czy Kalista 1v2 może grac bota.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ale to są tylko zmiany w minimalnych obrażeniach dla jej R dla rożnych zasięgów, często miałem wrażenie że ta rakieta na początku bije zbyt dużo, ulti żadnego ADC tyle nie bije w początkowej fazie gry. Maksymalne obrażenia są wciąż te same.

Opublikowano

Jinx R.I.P. Nadal czekam na buff Varuska :/

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...