Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się z maila

SzejmoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedałem koledze mc bo już nie gram i zmienił email. Teraz nie może sie zalogować ani nic przyszło mu takie coś? Co mam zrobić? "Hello,

Your recent change to associate a Mojang account with [email protected] was disputed by the holder of the original e-mail address. Control of the account has been returned to [email protected].

If you actually are the original owner of the account, but have had your original e-mail address compromised, you need to get in touch with customer support in order to take back control of the account.

Take care,

Mojang."

Opublikowano

Powiedz dla Twojego kolegi, żeby najlepiej i najprościej skontaktował się z Supportem i oni mu pomogą. 

Opublikowano

Skoro zmienił mail to niech poprosi o ponowne wysłanie wiadomości lub jak kolega wyżej wspomniał- niech napisze do supportu. Dodatkowo niech sprawdzi spam na poczcie bo może tam automatycznie przeniosło mu tę wiadomość.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSzejmoPL Wydaje mi się, że musi na starym e-mailu (Twoim) potwierdzić zmianę. W przeciwnym razie nie będzie działało mu nowe IP. Nie słuchaj kolegów wyżej, z nikim nie musisz się skontaktować. Wystarczy pomyśleć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...