Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Paid o co dokładnie chodzi ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Tak jak w temacie. O co chodzi dokładnie z tym L# Paid ? Wiem, że będzie on płatny, ale pod jakim względem ? Bez subskrypcji nie będzie już żadnej możliwości grania na L# czy po prostu będzie to działać na takiej zasadzie jak np z BoL'em, że aktualizacje po tygodniu itp itd ??­

Opublikowano

Nie mozecie, ludzie, wejsc na forum joduski?

https://www.joduska.me/forum/topic/60731-paid-leaguesharp-after-the-next-patch/#entry660423

Regular users will have:

• Access to LeagueSharp 3 days after it has been updated for the latest version of LoL.
  • A limit of 2 games per day. (Bot and custom games don't count)
  • A restriction to only use LeagueSharp on normal games. LeagueSharp will be disabled for ranked games.
  • No permissions to invite friends if they want to use LeagueSharp.
  • A watermark at the top of the League window every time LeagueSharp injects.

Subscribers will have:

• Instant access to LeagueSharp as soon as it is updated for the latest League of Legends version.
  • Access to use LeagueSharp 50 games per day.
  • Access to use LeagueSharp on all game modes.
  • 6 invites to use on friends who need LeagueSharp as much as you do, if not more.
  • No watermark in LoL when LeagueSharp injects.

Payment Options and Pricing We want to give all users from all around the world the same access to LeagueSharp, so we will be accepting multiple payment methods to ensure they can use LeagueSharp if they'd like without the need of using resellers or other non-trustworthy sources. We will accept: PayPal, BITCOINarrow-10x10.png and many more available methods via Paymentwall, for example, SMS, Alipay & PagSeguro.

You can check all available packages here: Click (purchases are disabled until it becomes paid with the 5.8 patch)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

iMeh jeszcze coś pisał ostatnio w oficjalnej dyskucie, że zniesione będą ograniczenia rankedów dla free, ale post zniknął więc nie wiadomo czy to do konca prawda ;)

Opublikowano

iMeh jeszcze coś pisał ostatnio w oficjalnej dyskucie, że zniesione będą ograniczenia rankedów dla free, ale post zniknął więc nie wiadomo czy to do konca prawda ;)

Przecież to żenada jakaś jest :D 2 rankedy dziennie :P kto z tego będzie korzystał xD na pewno nikt w Polsce xD każdy znowu wróci do Free BoL'a :P

­

Opublikowano

Przecież to żenada jakaś jest :D 2 rankedy dziennie :P kto z tego będzie korzystał xD na pewno nikt w Polsce xD każdy znowu wróci do Free BoL'a :P

­

Ja będę. Nie gram więcej niż 2 dziennie.

­

giphy.gif

Opublikowano

­

Jak ktoś nie chce no-lifić i grać sobie spokojnie te 2 rankedy dziennie to czemu nie? Crack pewnie i tak wyjdzie (tak, jest trudny do zrobienia ale nie jest niemożliwy do zrobienia).

Ja chętnie kupię jeżeli będzie w granicy 5-10$

Za 5 czy te 10$ też bym sobie na to nawet pozwolił.

Opublikowano

Jak ktoś nie chce no-lifić i grać sobie spokojnie te 2 rankedy dziennie to czemu nie? Crack pewnie i tak wyjdzie (tak, jest trudny do zrobienia ale nie jest niemożliwy do zrobienia).

Za 5 czy te 10$ też bym sobie na to nawet pozwolił.

Za 5 $ jest na tydzień także pozdro :D lepiej kupić bola za 10 $ na miesiąc jeżeli już xD

­

Opublikowano

No tak, cebule dalej beda narzekac ze mieli tak dobry program za darmo i to przez taki dlugi czas. Elo bez pozdrowien.

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Ja chętnie kupię jeżeli będzie w granicy 5-10$

jeśli nie bd drożej niż 10$ to też kupię, ale ma niby być 15$ więc soyonara #L Kappa

Opublikowano

Joduskame miał już od dawna wprowadzać L# paid, zrobił dobrą robotę wraz z innymi programistami i scripterami, więc hajs mu się również należy. To było do przewidzenia ;)

8c5cdh.jpg

K2yjCFw.png

Opublikowano

Joduskame miał już od dawna wprowadzać L# paid, zrobił dobrą robotę wraz z innymi programistami i scripterami, więc hajs mu się również należy. To było do przewidzenia ;)

8c5cdh.jpg

Masz na myśli 2 banwav'y ?  xD

Opublikowano

@top

Założyłeś ten temat żeby żalić się na człowieka który nawet tego nie czyta ? -.- oficjalnie nie powiedział że będzie zawsze za free.

Chyba liczyć nie umiesz z bolem 10$ za ssające skrypty,  kolejne 50$ evade, skrypty  do postaci od 10-30$, w gratisie czat w błędach, jakiś aktywator pewnie już się stał płatny znając bola. L# > Bol Cena Kappa. 

Jeżeli grasz więcej niż 2 h(2 gry) dziennie (średna gra u mnie to od 40 do 1h z kolejką i przerwą) powinieneś się zgłosić do zakładu na odwyk, TAK to już uzależnienie (2-3h tak mówią statystyki), więc joduska dba o nasze zdrowie.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

@top

Założyłeś ten temat żeby żalić się na człowieka który nawet tego nie czyta ? -.- oficjalnie nie powiedział że będzie zawsze za free.

Chyba liczyć nie umiesz z bolem 10$ za ssające skrypty,  kolejne 50$ evade, skrypty  do postaci od 10-30$, w gratisie czat w błędach, jakiś aktywator pewnie już się stał płatny znając bola. L# > Bol Cena Kappa. 

Jeżeli grasz więcej niż 2 h(2 gry) dziennie (średna gra u mnie to od 40 do 1h z kolejką i przerwą) powinieneś się zgłosić do zakładu na odwyk, TAK to już uzależnienie (2-3h tak mówią statystyki), więc joduska dba o nasze zdrowie.

Dokładnie tak iMeh się troszczy o zdrowie swoich użytkowników, więc wszystko spoczi.

PS.

czekam na craka Kappa 2/10 

Opublikowano

Ja bym zrobił tak ze 2 rankedy dziennie mozna na L# a normale z 5-10 albo bez ograniczeń to byl by dobry pomysł ale kto by posłuchał takiego polaczka jak ja xD

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Spoczi byłoby też jakby te niewykorzystane rankedy się sumowały, coś a'la kitranie ranked restricta na weekend :P

Opublikowano

Ludzie, nie chcecie, nie korzystajcie, czy naprawde 40-50zl miesiecznie to duzo? Zapewne wiecej wydajecie na chipsy czy cole w ciagu miesiaca... nie ma nic za darmo, i tak fajnie, ze tyle czasu bylo. A za to l# jest w miare szybko ogarniany, wygodny interfejs  i swietne, DARMOWE skrypty. A na moje oko odpowiednio modyfikujac leaguesharp.common i tworzac wlasny injector mozna za darmo korzystac

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Do jutra możecie sobie pograć na free L#.

Crack jest skończony w 90%, jednak wątpię że zostanie on w najbliższym czasie udostępniony.

PS. jakiś czas temu wystartował nowy projekt B).

eSwH2k3.png

Opublikowano

Do jutra możecie sobie pograć na free L#.

Crack jest skończony w 90%, jednak wątpię że zostanie on w najbliższym czasie udostępniony.

PS. jakiś czas temu wystartował nowy projekt B).

Pewnie keylogger. Warto bylo za warna:v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...