Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat: będę kupował Pakiet Startowy Duży. Nie wiem, na którą postać dać te itemki - na dropa (11lv, ofc level będzie większy), mógłbym pójść najpierw do m3 potem na medale, czy na 33lv wojownika i spróbować podropić RIB'y na ezotach z ExpBotem. Niedługo będę miał 10kk, i gdybym dał te itemki z IS na dropa, to można kupić EQ+9, a jeśli dam te itemki na woja, to 10kk może pójść na RIB'a+9 i pójdę sobie na BO (mam EQ+6/7, powinno wystarczyć - przez przypadek zaatakowałem Czarnego Orka, pokonałem go z RIB'em +4 :)). Co mi radzicie?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Tylko że to się wiąże z oddawaniem exp'a na gildię, a nie mogę znaleźć gildii do której by mnie przyjęli. Nie mam pewności, że będzie tam dropiło mi dużo RIB'ów i FMS'ów, a nie zamierzam siedzieć w M3 dniami, a na medalach jeszcze gorzej, są tańsze...

Na BO dropią RIB'y i mógłbym sobie zrobić dobrą postać, chce kiedyś wbić lvl większy niż 36lvl :D

I jak jest z tymi bonusami? Na US jak zamówiłem pakiet, to nie miałem żadnego itemka u dozorcy, tylko odrazu bona mi dodali do postaci i miałem w lewym górnym rogu to. Na PL'u dostaje Pierścień Doświadczenia (7 dni), Buty Wiatru, Rękawicę Złodzieja (7 dni), Błogosławieństwo Smoka oraz Medal Smoka jako itemki, czy jako bony które będą pokazane tylko w lewym górnym rogu?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

tak jak @up ale jesli masz te hary na osobnych kontach to 33lvl troche za duzy ale expa na gildie oddajesz i exp bot na nocki po 5 ribow na 100% masz.ulepszasz do +4/5 a jak masz pro sr. to masakra

a m3 to lipa dropilem tam to mialem 1 fms i 4 koziki wole 100x ezoty.Oczywiscie jak mam wybor dropicieli :) i pamietaj aby expa na gildie oddawac codziennie albo niech bot cie wyrecza bo na wyzszysz lvl niz 34 to slabo dropia ;/ pzdr daj+ nie badz zyla :)

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...