Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest Taki Hack..?

Kenko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, któremu można włamać się komuś na konto?... Moich kolegów ktoś wczoraj okradł, a nie podawali passów, ani nic nie ściągali.

Opublikowano

Ja Też Tak Miałem i to Niecały Tydzień Temu. Nikt nie znał moich pasów a konto okradzione eq+9

Kto Mnie Pobije???

ostrz.png

Opublikowano

Ja tak samo mam ^^

Okradli mi woja z itemków i kasy

Passów nikomu nie dawałem grałem sam na koncie nie sciągałem żadnych MH,WH,SH itp nawet z MPCForum

a i tam zostałem okradziony....

Pomocnik
Opublikowano

Bez keyloggera nikt go nie okradnie. Chyba, że podał komuś passy. Nikt Ci się nie przyzna, że ściągał jakieś podejrzane pliki...

Opublikowano

Keylogerem mozna ukrasc konto, ale jest to karalne.

Moze twoj brat/siostra cos sciagali i byl w tym keyloger?

Opublikowano

W exp bocie polskim było coś to może go urzywaliście? Bo mi po nim okradli konto (tylko do dropu)

\

Opublikowano

gdy logujecie sie do gry uzywajcie klawiatury ekranowej i napewno sie wam nic nie stanie . pomoglem daj +

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

o ile sie nie myle to klawiatura ekranowa dziala jak zwykla klawiatura, więc chyba tez zapisuje.. ale nie wiem ja tylko tak uwazam nie znam sie na tym.

http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=adrianosisko

- Zarabiaj na Smocze Monety za darmo !! Zarejestruj sie na tą stronę i klikaj w reklamy, gdy klikniesz wpisz nice :) Jak mozesz to błagam ale nie usuwaj listu polecającego, czyli to RefID=adrianosisko

Więcej pytan na gg 2682574

Jezeli możesz, daj minusa, a jeżeli chcesz dac plusa to proszę nie dawaj. Nie bądź cham i daj tylko minusa :)

Opublikowano

Mój Kolega tez tak mial Moze mial łatwy Nick Np: Wiktor123 Login mógł miec taki sam a haslo np wiktor każdy próbuje.

Zbieram ---

TYLKO ----------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...