Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar powrócić na PL ponieważ chcę mieć jakąś satysfakcje z konta a nie żeby w dzień mieć 99+.

Kim mam zagrać?

Body mi się znudził.

Taką postać aby się dobrze expiło,i dawał rade a PvP.

Jeśli ktoś by był tak dobry to niech poda staty jaki mam dawać tej postaci.

Bendą 5 lub +.

Z góry Thx

Opublikowano

BM albo metal też nie są źli ;) Build ten sam :P Do expa lepsi ale w pvp raczej słąbsi

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Mentalem graj, dobry do expa i zarowna do PvP ( jak go wybonujesz).

2 hp,1 sila

Polecalbym ci tez sure bm, ale naprawde sie nia ciezko expi, zwlaszcza na plu ;p

Opublikowano

BM albo metal też nie są źli ;) Build ten sam :P Do expa lepsi ale w pvp raczej słąbsi

andrzej jak cie lubie ale bm w expie dobry nie jest a w pvp slaby nie jest ^^ wybierz sure wp ma skille porownywalne do body i mental (czarowane ostrze,zbroja, smoczy wir:)

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Pomocnik
Opublikowano

Toś Andrzej strzelił. BM do Expa? BMowi dawać build 2:1 Wit:Siła? Haha :)

Co do tematu - WP do expa dobry, ale w PvP cieńko, chyba, że jakieś bony, skille na G itp :)

Opublikowano

Ło faktycznie byka strzeliłem xD Miało być odwrotnie, heh xD Generalnie sorewicz ;)

Mentalem graj, dobry do expa i zarowna do PvP ( jak go wybonujesz).

2 hp,1 sila

Polecalbym ci tez sure bm, ale naprawde sie nia ciezko expi, zwlaszcza na plu ;p

W mentala pakować w HP? Co ty chcesz z niego zrobić, słabego niezniszczalnego? :D

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Wojo Mental-Nie(niby dobry do expa,ale strasznie nudna gra nim jest...)

Sura WP-nawet,nawet(dobry i w pvp i expi się nim też dobrze)

Sura Bm-najlepszy jeśli chcesz miec dużą satysfakcję(trudny exp,zajebisty w pvp)

Ninja Dagger-mi się nim bardzo fajnie gra,exp nawet,pvp dobre ,ale jak masz dobre skille czyli np. na G1)

Tyle ode mnie :) Wybierz mądrze :D

phenomon.gif
Opublikowano

Toś Andrzej strzelił. BM do Expa? BMowi dawać build 2:1 Wit:Siła? Haha :)

Nie grałeś - nie wypowiadaj się.

Ochronka na M, Ogniste Uderzenie na M, FMS z dobrymi średnimi, dobrze rozdane staty i BM świetnie nadaje się do EXPa!

Opublikowano

A ja ci powiem że do pvp najlepszy jest Healer na high lvl wtedy masz skille g Staty 1 Wit 1 int 2 Zr skille dawaj w szpon leczenie i zwinność postać dobra do pvp bo skille maja duże dmg ładują się 7sec+ zwinność a do tego leczenie dodaje ci 2-3k hp :)

Opublikowano

Ja także polecam sure WP przyjemnie mi się nim expiło , a na wyższym lvlu nawet kozaczy w solo .

Kolejna jego zaleta jest taka , że ma tanie ku ;]

Statów już nie będę pisał bo na forum jest pełno poradników jak rozwijać postacie .

Pozdro ^^

Opublikowano

Pozdro .. gówno wiecie a się udzielacie .. -,-

Inteligencja (tzw. INT) jest potrzebne surze , jak nie wiem co ;DD , Inteligencja dodaje siłe skili w Czarowanym Ostrzu podnosi większą wartość Skila .. a w Czarowanej Zbroi podnosi większe szanse na obicie ciosu fizycznego i obronę ..

Polecam sure WP do expa.. od + 50 - 60 jest koxem .. na niższych levlach trochę słabsza.. , ale przecież nikt od początku koxem nie jest ..

Księgi Umiejętności tanie max do 200k .

Wojownikiem nie polecam zaczynać gry ponieważ nie wbijesz skili do m4 -,- chyba , że allegro.pl :)

beznazwy65.png

C Z A S_P O J E C H A Ć_Z_I D I O T A M I

W I Ę C_J E S T E M

Opublikowano

sura wp pro do expa 3 dni 4dni expiac wbilem 48lvl pro na metki wiec z eq nie problem i w pvp jest dobr jak ma bony i skill g/p :)

co do mentala latwiej sie expi niz sura wp do tego lepszy w pvp kumpel ma woja 82lvl mental na grymuarz i kladzie wiekszosc na serwie jak sie go spytalem kto da mu rade to pwiedzial ze niewie xD

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

Co do tematu :D

Ja to polecił bym Ci sure BM

Staty :

2 Int : 1 Wit (chociaż sam najpierw maksuje int :D)

Skille

Ogniste uderzenie --> Ognisty duch --> Mroczna ochrona --> Mroczna Sfera (ewentualnie) :P

Gram BM i bardzo dobrze mi się expi takim bulidem xD

DAWAĆ - ! :D

56968164981563656370.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...