Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting serwerów Cs 1.6 polecacie ?

bmmx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba z tych co wymieniłeś najbardziej (z własnego doświadczenia) polecam 1s1k, miałem u nich wiele razy serwer, nie zawiodłem się na jakości, obsługa techniczna jest szybka, niskie pingi i atrakcyjna oferta :-)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Tylko jak narazie brak płatności PSC-PaySafeCard .

A chodzi mi właśnie o takie z tą możliwościa -PSC.

A z tych co nie podałem ??

Opublikowano

Miałem serwer na pukawce i NIE POLECAM !.

Serwer po wgraniu COD moda i modeli stale się crashował nie dało się go włączyć .Na innym hostingu wszystko działało ale były lagi :P

Opublikowano

Miałem serwer na pukawce i NIE POLECAM !.

Serwer po wgraniu COD moda i modeli stale się crashował nie dało się go włączyć .Na innym hostingu wszystko działało ale były lagi :P

.....ahhaha jebłem :/ jak nie umiesz connfigować to nie moja wina że się crashował :/

Polecam hostingi:

Zabijaka

Pukawka

1s1k

Opublikowano

Polecam : Pukawka.pl , 1shot1kill.pl

To niby dlaczego na drugim hostingu wszystko działało ???

Nieźle prowokujesz do dalszej dyskusji ;)

Opublikowano

1s1k.pl wprowadzili możliwość płacenia PSC wiec już masz ten problem z głowy, serwery są dobrej jakości w dodatku tanie, zabijaka była dobra 2-3 lata temu teraz to dno pukawka też już nie wyrabia, za słabe te maszyny mają jak na taką liczbę serwerów i dlatego powoli zaczynają się lagi, na serwerach z pukawki na których nie ma amxx (mixowe) jest bardzo ciężko pograć.... cena z pukawki jest sporo za duża  w porównaniu do świadczonych usług, ale decyzje zostawiam Wam, drodzy użytkownicy którzy chcecie postawić serwer; )

Opublikowano

Od siebie polecam pukawkę, serwery pewne, stałe, nie ma kompletnie żadnych problemów, pingi niskie, łatwy kontakt, korzystam z ich usług od paru lat i nigdy nie mogę narzekać.

Opublikowano

1s1k tylko i wyłącznie :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Polecam 1shot1kill, posiadam tam serwer dd2 i musze przyznać, że jest wyśmienity. Miałem serwer na pukawce w ofercie max to wiecznie jakieś problemy, a to ddosuje ktoś pukawe, a to ddosuje ktoś maszyne na której stoi mój serwer a to pukawka coś zmienia itd.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...