Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO coś blokuje system VAC...

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio dostałem dwa razy podczas meczu turniejowego ostrzeżenie że coś blokuje system VAC  pierwszy raz ponad dwa tygodnie temu drugi raz wczoraj i dwa razy dostałem karę najpierw na 30 min wczoraj na 7 dni...I mam pytanie czym jest  to spowodowane.Na kompie nie mam żadnych cheatów i nigdy nie miałem.Poza Steam-em i cs em mam odpalone tylko  i antyvirusa.A mimo to wyskakuje mi ten VAC.raz widziałem że pashabajceps takie coś podczas turnieju dostał ale nie wiem czym to jest spowodowane i jak zapobiec dalszemu wyskakiwaniu tego.

Opublikowano

miałem to samo wczoraj :D troche sie wystraszylem bo grałem z bratem i na czacie mu pisalo ze Vaca dostałem ... Dziasiaj działa to już normalnie ale da pewności przeinstaluje gre :D

Opublikowano

miałem to samo wczoraj :D troche sie wystraszylem bo grałem z bratem i na czacie mu pisalo ze Vaca dostałem ... Dziasiaj działa to już normalnie ale da pewności przeinstaluje gre :D

Nie pisz takich głupot.

Reinstalowanie Cs'a to strata czasu.

Wystarczy tylko sprawdzenie spójności plików gry. ;)

Opublikowano

Siemka ostatnio dostałem dwa razy podczas meczu turniejowego ostrzeżenie że coś blokuje system VAC  pierwszy raz ponad dwa tygodnie temu drugi raz wczoraj i dwa razy dostałem karę najpierw na 30 min wczoraj na 7 dni...I mam pytanie czym jest  to spowodowane.Na kompie nie mam żadnych cheatów i nigdy nie miałem.Poza Steam-em i cs em mam odpalone tylko  i antyvirusa.A mimo to wyskakuje mi ten VAC.raz widziałem że pashabajceps takie coś podczas turnieju dostał ale nie wiem czym to jest spowodowane i jak zapobiec dalszemu wyskakiwaniu tego.

VAC ostatnio tak ma, też tak miałem parę razy.

Wystarczy że zrobisz restart komputera.

Aby zapobiec na zawsze to spójność ew. reinstal

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

a jak zrobić tą spójność plików?A co do VAC to jak dostałem szybko zresetowałem kompa i nadal nie mogłem wbić

Spójność już zrobiłem.Ale mam pytanie w razie jakby wyskoczył mi VAC co wtedy zrobić żeby móc dołączyć ponownie do meczu? Bo reset kompa nie pomógł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...