Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mh Do Exp Bota Metin2Pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem używam MULTIHACKA 6.1 ale mam problem nie łapię mi na wszystkie metki czasem jak odpalę drugiego to działa na 2 metinach ale już na 3 nie.Używam jeszcze [unfair-Gamers] M2 MultiHack v7.1 zrobiłem z nim tak odpalam exp bota loguje się do gry 3 postaciami i później odpalam do każdego metka te mh i raz zadziałało ale za drugim razem się nie udało męczyłem się 40 min i dupa może mi ktoś podać jakieś inne mh co dobrze działa z exp botami lub podać jakiś sposób odpalania mh aby działał na wszystkich metinach ??

Opublikowano

Nie ma na to sposobu, to wszystko zależy od PID procesu z metkiem ;) Hax łapie zawsze pierwszy proces, który ma najmniejsze PID. PID nie da się zmienić, system przypisuje go losowo do procesu. Cały myk polega na tym, że pierwszy uruchomiony metin musi mieć większy PID niż następny.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

A znasz może jakieś mh lub sh co łapie na wszystkie metki tak np jak mh banjo tylko że nie mam mh banjo co by na pl działało a w ogóle to na tych metkach co się przez exp bota odpala nie działa mh by banjo.Musi być takie mh bo widać jak jeden koleś odpala z 5 exp botów i na każdym jedzie na mh

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pisz składnie na przyszłość.

Nie, nie ma takiego MH. Możesz spróbować jakiegoś D3D Haxa, on potrafi złapać kilka metków ale rąbie sie niesamowicie..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

a da się może zmienić nazwę procesu bo mam mh na którym można wybrać nazwę procesu chodzi mi o to że robi się taki plik co przez niego się odpala metka i czy to czasem nie zmienia nazwy procesu ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...