Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo ważne proszę o odpowiedź

Kosiek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem i strasznie się martwię, kupiłem cs go i wszystko spoko tylko podczas gry pomyślałem sobie żeby ogarnąć jak wygląda rynek, więc wszedłem i poszperałem trochę a następnie kliknąłem dodaj do portfela 5 euro okazało się że na moje konto w steam jest zapisana karta taty więc wyszedłem z tego okna doładowań, ale po jakimś czasie wszedłem w moje zakupy i widnieje zakup 5 euro na steam tylko że pisze tam że jest błąd a całościowo zapłaciłem: niedostępne. czy pobierze mu pieniądze? bo sprawdzaliśmy po godzinie i nic nie było ale może jest to spowodowane tym że nie mogę korzystać z rynku przez 30 dni od kupna cs : go? czy jest możliwość aby pieniądze pobrały się po 30 dniach? czy już się nie pobiorą? z góry dzięki mam nadzieje że troche mnie uspokoicie :D

Opublikowano

tam było tego więcej, gdyby to było 30 zł to bym nie pisał tu :P tam chyba 4 takie 5 euro jest ale nie wchodziłem w okno kup tylko byłem w ostatecznym oknie gdzie już kupywałem byłem w kasie ale się wycowałem no i w moich zakupach w tych wszystkich 4 jest że wystąpił błąd tak jak wcześniej pisałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...