Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer dla brata ciotecznego

Mashrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wczoraj przyjechał mój brat i zapytał się mnie czy bym mu kompa za 2k poszukał(używki wchodza w grę ) do gier pod CS:GO FIFA 15 i gta v 

jego wymagania to:

i5 4generacji

8gb ram

i dobra karta pod SLI/Crossfire (w przyszłości)

budżet 2k max 2.1k

Pomogłem ?? like

Opublikowano

Ludzie! Nie kupujcie na allegro! Te komputery, których normalnie, by się nie kupiło po takiej cenie, "rozlecą" się po miesiącu. Komputera z i5, 8GB RAMu i dobrą kartą graficzną nie kupisz za 2000. Lepiej złożyć po swojemu na morele albo iść do jakiegoś sklepu i za 50-100 zł poprosić o takowe złożenie komputera.

Opublikowano

Ludzie! Nie kupujcie na allegro! Te komputery, których normalnie, by się nie kupiło po takiej cenie, "rozlecą" się po miesiącu. Komputera z i5, 8GB RAMu i dobrą kartą graficzną nie kupisz za 2000. Lepiej złożyć po swojemu na morele albo iść do jakiegoś sklepu i za 50-100 zł poprosić o takowe złożenie komputera.

To nie jest gotowiec mózgu jest to zwykły użuwany komputer.

Opublikowano

Ciasteczkoman podał dobre kompy ;) masz za duże wymagania jak na taką cenę ALE: za 2,5k możesz mieć nowy komputer z i5 4 generacji a dokładnie taki:

Intel Core i5 4460

ASRock H81M

Crucial 8GB DDR3

MSI R9 280 3GB bądź Asus GTX760 2GB jednak bardziej bym polecał radeona. 

WD Blue 1TB

Corsair VS 450W

SilentiumPC Brutus M23 Pure Black

LG GH24NSC0

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...