Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smite się zacina - problem

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam laptopa HP G6 Notebook PC,Procesor Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz, 2301 MHz, Rdzenie: 2,4gb RAMu,Radeon HD 6470M  Chyba all wypisałem :v

Ogl laptop chyba całkiem spoko ,jak odpalam Smite to tnie mi nawet na najniższych wymaganiach 

ktoś może mi pomóc z tym problemem? :)

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

zmień sobie opcje grafiki na low, ja tak gram na lapku, bo gdy miałem na full to się zacinał i było mało fpsów

Opublikowano

Napisałem że mi tnie na najniższych ustawieniach :v 

btw: zastanawiam się nad zainstalowaniem Game Boster myślicie że to choć odrobinę pomoże ?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Napisałem że mi tnie na najniższych ustawieniach :v 

btw: zastanawiam się nad zainstalowaniem Game Boster myślicie że to choć odrobinę pomoże ?

Co do gameboostera - ten program pomagał mi przez ile, tydzień?

Później zaczął zacinać komputer jeszcze bardziej niż przed jego instalacją, także nie polecam.

A co do źródła problemu to nie mam pomysłu, może przeskanuj komputer combofixem? Mi zawsze pomaga, gdy zaczynają się jakieś ścinki.

Opublikowano

Co do gameboostera - ten program pomagał mi przez ile, tydzień?

Później zaczął zacinać komputer jeszcze bardziej niż przed jego instalacją, także nie polecam.

A co do źródła problemu to nie mam pomysłu, może przeskanuj komputer combofixem? Mi zawsze pomaga, gdy zaczynają się jakieś ścinki.

z czego co paczam to ten Comblofix to dla zaawansowanych użytkowników :v 

więc jakoś niezbyt się chce tym bawić :P

Btw:mam 24 fps gdy wychodzę z bazy a podczas walk drużynowych mam 9 :x co robic :c

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Jedyne co w nim zaawansowanego to wiedzieć żeby nie mieć nic włączonego i klikać wszystko na "tak, tak" xD
Cała filozofia :D

Opublikowano

Jedyne co w nim zaawansowanego to wiedzieć żeby nie mieć nic włączonego i klikać wszystko na "tak, tak" xD

Cała filozofia :D

No nwm i tak trochę się boję xD no cóż najwyżej muszę grać z tymi fps xD..ew.kupie se stacjonarnego :P 

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Mam laptopa HP G6 Notebook PC,Procesor Intel® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz, 2301 MHz, Rdzenie: 2,4gb RAMu,Radeon HD 6470M  Chyba all wypisałem :v

Ogl laptop chyba całkiem spoko ,jak odpalam Smite to tnie mi nawet na najniższych wymaganiach 

ktoś może mi pomóc z tym problemem? :)

Przeczyść sobie rejestr CCleanerem, zrób defragmentację dysku, pousuwaj zbędne programy. Uwierz mi - to daje dużo. Ew. zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. ;)

Opublikowano

Przeczyść sobie rejestr CCleanerem, zrób defragmentację dysku, pousuwaj zbędne programy. Uwierz mi - to daje dużo. Ew. zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej. ;)

Mam tylko Smite,gg,ts3 więc nie mam co usuwać ;) CCleaner'em już próbowałem ale nic nie daję :P a sterwoniki były wgrywane w pon.(w serwisie)

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Minimalne wymagania sprzętowe:

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz / Althon X2 2.7 GHz lub lepszy
    Karta Graficzna: Nvidia Geforce 8800 GT / ATI Radeon 3870 lub lepsza
    DirectX: wersja 9.0
    RAM: 2GB (XP), 3GB (Vista, Win7)
    Miejsce na Dysku: 10 GB
    System operacyjny: Windows XP SP2, Windows Vista lub Windows 7

Zalecane wymagania sprzętowe:

Procesor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz lub lepszy
    Karta Graficzna: Nvidia Geforce GTX 560 / ATI Radeon HD 6950 lub lepsza
    DirectX: wersja 11.0
    RAM: 4 GB RAM
    Miejsce na Dysku: 10 GB
    System operacyjny: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8

Opublikowano

Nic nowego że smajt się tnie. Z każdym paczem tnie się coraz bardziej. Więc musisz z tym żyć. Graj na low bo procesor więcej nie ogarnie pomimo tej słabej grafiki.

Opublikowano

­Mało ramu, pewnie masz zasyfiony sprzęt  co Ci dodatkowo utrudnia gre. Najlepiej cc-cleaner + aktualizacje do sterowników i bangla

Opublikowano

Jak się zacina to zmień rozdzielczość na niższą. Grafika również nie jest najlepsza i dlatego te ścinki. 

Zmieniłem i nic nie dało nadal do 9 fps mi skacze podczas walk 

­Mało ramu, pewnie masz zasyfiony sprzęt  co Ci dodatkowo utrudnia gre. Najlepiej cc-cleaner + aktualizacje do sterowników i bangla

Nie mam zasyfionego sprzętu,mam sporo RAMu,polecam przeczytać wyżej co napisałem...CC-cleaner nie pomógł +aktualizację sterowników miałem w poniedziałek w serwisie ..

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

­

Zmieniłem i nic nie dało nadal do 9 fps mi skacze podczas walk 

Nie mam zasyfionego sprzętu,mam sporo RAMu,polecam przeczytać wyżej co napisałem...CC-cleaner nie pomógł +aktualizację sterowników miałem w poniedziałek w serwisie ..

2,4gb to się ledwo w minimalnych mieści, wiec to raczej nie jest sporo, skoro ja na 4gb czasem laga złapię szczególnie po ostatnich aktualizacjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...