Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcecie taki item shop?

Norbertsons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś widziałem to już... Jak tam jest z optimalizacją kodu? Nie ma wielkiego syfu?

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Aham, to nie udostępniam.

I tak nikomu się nie przyda.

@SeterN.

Kod jest dłuższy niż powinien być, ale wszystko działa, nie ma  żadnego bugu/błędu w moim IS.

@GILUxDILU

Nie nazwał bym tego spolszczeniem gdyż tylko 2 itemki pochodzą z tego Niemieckiego.

Resztę, np. walutę pereł ja dodałem.

3x dłuższy kod nie spowolnił IS a bugów nie ma.

baner.png

Opublikowano

To zwykłe spol. niemieckiego is. Nie dość że wygląda ohydnie to kod w php jest nieczytelny i pomieszany. Już nie mówię o bezsensownych walutach i grafikach itów z attessi.

Attessia ssie :D

@topic

Podoba mi się is :)

6jnc40.gif

Opublikowano

To zwykłe spol. niemieckiego is. Nie dość że wygląda ohydnie to kod w php jest nieczytelny i pomieszany. Już nie mówię o bezsensownych walutach i grafikach itów z attessi.

Gilu, nic do ciebie nie mam ale przestań już drążyć temat z Attessią :D

Opublikowano

Nie jestem programistą, więc profesjonalnego is nie zrobię

Nie znam się zbytnio na serwerach ale grać na nich potrafię, co do IS'a wygląda ładnie, jak ktoś spina nie udostępniaj, po co?

Opublikowano

@Norbertsons

Trochę nie rozumiem po co aktualizujesz ten temat i nabijasz sobie posty skoro nie masz zamiaru udostępnić tego IS'a...

Chyba, że zmieniłeś zdanie :p To co innego :D

P.S Kawał dobrej roboty ;)

Opublikowano

Według mnie itemshop z plików UND3RW0RLD'a jest nieczytelny i na cholere tak dużo zakladek skoro w jednej są 2-3 itemy ?1!

Jak chcesz to udostępnij, i tak nie skorzystam.

Hejo

Opublikowano

To ja podesłałem Gilowi mój IS na gg.

Nie wiedziałem, że udostępni go na MPC.

Nowszych aktualizacji IS nie podeślę.

PS:

Aby IS Wam zadziałał musicie zmienić strukturę user_data w bazie danych lub usunięcie moich walut z IS.

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...