Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkyDash

Mine1998a

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ref 

Szukamy 1 Chatmoda

server Skończony w 99%

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

SkyBlock, no dawno nie grałem i czas by wrócić na multi, zobaczymy jak z cziterami jak będzie ich znów nieznośnie dużo to odpuszczę sobie granie na multi

Tak więc wejdę już na oficjalną wersję :p

Mapa z neta czy wasza??? :D przydała by mi się mapka z latającymi wyspami połączone mostem u siebie na dungeon RPG :D

Ale nie wiem czy to wasz projekt czy raczej zmiana z neta :D

TEMAT

Opublikowano

Mapa z neta czy wasza???  przydała by mi się mapka z latającymi wyspami połączone mostem u siebie na dungeon RPG 
Ale nie wiem czy to wasz projekt czy raczej zmiana z neta 

to co do tego to spawn nasza [kuzyn budował] mapka pvp no cóz z neta [ale będziemy ja w miare czasu przebudowywać na swoją].

Na poczatek bedą 2 małe mini eventy

parkour [w budowie]

i jakiś tam co Lola520 ma tam wymyślić.

Gdybyśmy mieli 1.8.x [wraz z auto-in] to by było mniej cheaterów ale tak to w miarę będziemy wyłapywać. Próbujemy teraz ze stabilnością skoki 750-1125MB ram bierze ale tak spróbujemy szybko jakoś to naprawić.

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Widać dużo pracy i trudu włożone w jego rozwój o raz to że admini starają się ciągle go uatrakcyjnić, przygotowując jakieś eventy.

images.jpg

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Widać dużo pracy i trudu włożone w jego rozwój o raz to że admini starają się ciągle go uatrakcyjnić, przygotowując jakieś eventy.

w tym rzecz że tylko ja i współwłaścicieka sie staramy [teraz sam ja bo ona ma testy itd] ale narazie nwm jak wypadnie wiemy że w czerwcu może wystartujemy napewno na wakacje.

Opublikowano

@ref

Zmienił sie mój nick na _ProDash_

Opublikowano

@pablos11  Server powinien byc wolny od Cheaterów z powodu że

@ref

przechodzimy na 1.8.3 jeżeli nam zadziała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...