Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smieci - Dzieci

Praza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG ... BRAK MI SŁÓW ... stary temat ... sprawa rozwiązana ale NIE ... bo po co? Trzeba kur*a odświeżyć nie? Ale Dlaczego nie nabić tego posta ... oj ... macie farta że tu nie ma moda ale jak tu jakiś wskoczy ... albo admin to się krew poleje ... ja bym był bardzo brutalny ... ja rozumiem się wypowiadacie ale ... NIC nie wnosicie w zasadzie nawet się nie pytać stwierdzacie to co już jest stwierdzone !

Czarna lista:

1. Bleach - NIC GO NIE NAUCZY -

2. Deatre ... - oj czasem mądrze czasem nie

3. Eryczek no i on jest tu tylko po to ... żeby wam pokazać że napisał bez sensowny post ... ale się zmienił ! A nie ... upominam was i co? Macie mnie głęboko ... w sumie to można powiedzieć że i ja robię spam ... ale staram się tu porządek zachować!

Opublikowano

Fakt faktem, admini ojebali ten dział. Wylęgarnia spamu - tak to można określić. Przydałby się moderator, ale ktoś komu zależy na tym dziale.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak admini mogli tak zjebać ten dział ( przepraszam za słownictwo)

Ja szanuje adminów i respekt za ich prace ale ten dział to juz lekka przeginka.

Jak kolega up napisał to wylęgania spamu.

Jak sie domyślam to pewnie zaden admin tu nawet nie zagląda.

Czy tak ciężko zrobić topic kandydaturami?

A ty n4p'y które tak spamują to zaprzeproszeniem cioty które tylko i wyłącznie wykorzystują okazje do nabicia postów.

Co oni myślą ze posty są najważniejsze?

Myślą ze jak mają dużo postów to wzbudzają respekt?

Wnerwia mnie taki tok myslenia u ludzi.

Mam nadzieje że ten postem przemówiłem niektórym do rozumu.

Pozdrawiam dragon473

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

nie no ja juz sie nauczylem teraz ty powinienes sie nauczyc ze niewarto robic takich bezsensownych tematow bo za to jest warn koles...

albo dzial dostanie nowego moda albo do usuniecia w tym dziale tylko wiara se nabija posty.

CZY TY WOGULE WIESZ CO TO JEST DZIECKO NEO ???? czy tylko piszesz dziecko neo bo inni tak pisza ??

EDIT:se popatrzylem na ten dzial to wszedzie prawie jest ostatni post Praza (Ale spamer)..

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Dla tych którzy nie wiedzą co to dziecko neo wrzucam definicje:

Dziecko Neo Jest to dziecko, które dostało w prezencie od rodziców łącze internetowe w promocji (lub bez) i atakuje fora oraz grupy dyskusyjne nie mając najmniejszego pojęcia o podstawowych zasadach czy netykiecie. Podobnie jak Neo w filmie Matrix, one również mają swój wirualny świat, często zastepujący im prawdziwy. Kilka lat temu Internet był słabo dostępny, a modemy były kosztownym przywilejem, stąd z Internetu korzystali Ci, którzy go bardziej potrzebowali (ciężko wyobrazić sobie dyskusję na forum licząc się z każdym impulsem). Ekspansja wielu tanich łącz w kraju uczyniła go łatwiej dostępnym, stąd też rodzice fundowali je swoim pociechom "do nauki", a dzieci niemające pojęcia o Internecie zalały go falą bezsensu i dużą dozą bezmyślności. Dzieckiem neo moze byc każdy. Może to być również użytkownik łącza z kablowki, łącza radiowego, DSL, popularnej 'osiedlówki' lub jeszcze innego. Jeśli nie pozostajesz w zgodzie z netykietą, to niezależnie co używasz - będziesz trollem.

Opublikowano

@ up

He he .... internet na miesiąc i masz raptem 30mb do użycia ...

@ bleach

Stary to poczytaj co ja tam piszę? A poza tym pomyśl o tym temacie jak ostatnia linia oporu przed " wami " ja tu nabajania postów nie widzę bo tu zapewne wkroczy admin , przeczyta się dowie najważniejszego i coś zrobi.

Opublikowano

no widziałem seldka jak przegladal ten temat ale narazie sie nic niedzieje.....

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

Praza no to ladnie tej ..... zobacz sobie co praza napisal w tym topicu i co mu odpisali a zeby miec moda to polski nie moze ci byc obcy....

@Down nie ja niespamuje po prostu chce zeby wszyscy wiedzieli....

Opublikowano

@UP

I ty śmiesz coś jeszcze na niego pisac?!?

To ty w tym dziale najwiecej spamujesz.

On tylko chciał tym tematem uświadomić wszystkich o tym dziale co miał do kazdego usera PW wysyłac?!?

Opublikowano

Na pw nikt nie odpowie i nie przeczyta a jak przeczyta to po roku ... a poza tym poczekajmy na ostatecznie zdanie adminów ... dragon dzięki za wsparcie a tobie bleach dziękuję że dałeś mi 1* tylko dlatego że mnie nie lubisz ... to dość mądre

I proszę nie bawcie się w górników!

Opublikowano

Nie lubie obrażać userów ale bleach to taboret.

A eryczek to parapet.

I jeśli jakiś admin przeczyta ten temat to prosze o przemyslenie wybrania prazy na moda ET.

Pozdrawiam

Opublikowano

taboret tez cos dalem ci 1* bo napisales w 1 poscie ze nic mnie nie nauczy ^^

Opublikowano

Powrocilem po 2 tygodniowej przerwie i widze tu niezly *burdel*.

Kiedys chcialem nawet byc modem ale teraz ta gra juz mnie za bardzo nie interesuje(gralem 2 lata) bo zaczynam grac w day of defeat source.

Stary, kultowy wolfik dalej cieszy sie wielkim zainteresowaniem lecz to forum zostalo opuszczone przez aminow i mozna spamowac ile wlezie...

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

corinarh jak bys chcial byc modem dzialu wolfa to masz moj glos....

Opublikowano
OMG ... BRAK MI SŁÓW ... stary temat ... sprawa rozwiązana ale NIE ... bo po co? Trzeba kur*a odświeżyć nie? Ale Dlaczego nie nabić tego posta ... oj ... macie farta że tu nie ma moda ale jak tu jakiś wskoczy ... albo admin to się krew poleje ... ja bym był bardzo brutalny ... ja rozumiem się wypowiadacie ale ... NIC nie wnosicie w zasadzie nawet się nie pytać stwierdzacie to co już jest stwierdzone !

Czarna lista:

1. Bleach - NIC GO NIE NAUCZY -

2. Deatre ... - oj czasem mądrze czasem nie

3. Eryczek no i on jest tu tylko po to ... żeby wam pokazać że napisał bez sensowny post ... ale się zmienił ! A nie ... upominam was i co? Macie mnie głęboko ... w sumie to można powiedzieć że i ja robię spam ... ale staram się tu porządek zachować!

nie dodałeś siebie nie pisz tego do nas tylko admina

taboret tez cos dalem ci 1* bo napisales w 1 poscie ze nic mnie nie nauczy ^^

jak dasz mu 1 * to jesteś cham bo karasz go za własne zdanie !!

co za tragedia

a ja mu dam 5*

PS .POWODZENIA

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Tworząc takie tematy sami przybliżacie się do wizerunku dzieci neo..

Po za tym jaki to ma kur** związek z ET?

Opublikowano

@UP

to nie ma związku z ET tylko z działem

ale masz racje robiac takie głupie posty sam sie przyczynia

Bleach 5 postów

dragon473 5 postów

ja dwa

Praza 4 posty

i nie bede wspominał o tych co napisali po 1 poście

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

Bleach dzieki za wsparcie jednak zbliza sie liceum i nie bede miec czasu na granie ani odwiedzanie forum ;/

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

to teraz zostanie dwóch spamerów ja i Eryczek

co mam racje Praza??

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

Praza chyba sobie dal spokuj z tym dzialem a ten Temat jest do usuniecia.

Opublikowano

sie nie dziwie ze o tobie tak pisał skoro nawet tematu nie czytałeś zobacz na pierwsza stronę !!

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

Widzisz? Ręce opadają ... i sie dopytuje ale teraz on zacznie że to jakiś zdrobnienie a nie jego nick i się wykręci sianem.

A poza tym moda to trza albo nawet i 2

Opublikowano

jak ja bym był adminem (ale nie jestem) bym usuną dział bo i tak mało kto gra w ET

ale nie jestem

@up chcesz do fajnego klanu w xfire co ludzie grają sporo w ET

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...