Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Matematyka

Yahiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napiszę ten post ponieważ boje sie o moje oceny z matmy.

Po pierwsze chciałem oświadczyć iż mam 13 lat, i chodzę do klasy 6.

Nie będę mówił że mam 16 lub 18 lub więcej.

Otóż problem polega na tym iż mam złe oceny z matematyki, nie to że się nie uczę, (a trochę się staram) to Pani nam wszystko źle tłumaczy i dlatego boję się że będę miał poprawkę z matmy na wakacjach, a tego bardzo nie chcę.

Moje oceny to : 2,2,2,2,4,4,3,2 zajebiste, nie? ^^

Mam nadzieję że chociaż trochę się zainteresujecie i odpowiecie coś w postach.

Pozdrawiam =)

logo_black3.png

Opublikowano

Nie wiem, mam taką fobię zawsze pod koniec roku szkolnego że akurat z matmy bede miec poprawke, a nie mam zagrozenia...przynajmniej mnie nie poinformowali:P

A informują o tym? Ile czasu przed?

logo_black3.png

Opublikowano

Poprawke masz tylko wtedy, gdy z ocen wychodzi Ci 1... a tu zadnej jedynki nie masz, wiec jak masz miec poprawke <_<

Opublikowano

Nie cykaj, zdasz komisa z matmy ;] jesteś w gimnazjum to śmieszny poziom, ogarniesz bez problemu. Ja jestem w technikum, ponad połowa dobrze na sprawdzianach i zaliczkach to 2, z matmy nie mam w tym roku ani jednej pozytywnej oceny od początku roku lece na 1111 (powaga), i się nie boje komisa bo go napisze na loozie, choć strasznie popierdolone rzeczy mamy ;]

Jak znasz jakiś studentów spytaj o ich sposoby na szybkie łapanie tylko odrzuć odrazu opcje walenia fuki jak zaczniesz gadać bo studenci często ją wala na zaliczenia a ty za młody jesteś, mózg ci zjebie. Studenci nie mają czasu nad siedzeniem ileś tam h nad jedną rzeczą bo jest pełno innych rzeczy do wykucia i wiedzą jak operować głową aby szybciej zapamiętywać.

2006-2010

Opublikowano

Dzięki za wyrozumiałość, miałem myśl że będzie coś w stylu ,,gówniarzu ucz się a nie w metina napierdalasz'' etc.

Dzięki jeszcze raz i dla każdego po plusie/minusie wg. uznania =)

#Close plx

logo_black3.png

Opublikowano

heh to i tak masz lepiej xD

ja mam 111152 a te szmaty za sprawdziany i kartkowi ;D

zwlaszcza gdy na `1 semestr mialem 2 ;D

Na prawdę, nie ma się czym chwalić.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Oh Mateq, czyż to nie mój stary avatar? czy nowy zrobiłeś ; p? wydaje mi się że mój bo użyłem czcionki verdana tam która właśnie jest na tym avku ; p pamietam kiedyś jak przez seldka odszedłem na trochę i wróciłem na miejsce GM po czasie, bo i tak coś wtedy to forum dla mnie znaczyło bo była po części jeszcze ta stara ekipa, w tym ty ; p, teraz ludzie podobne mają tylko zmieniają napisy, ale to nie to samo juz. Tych naj już niema i jeszcze ja tu wchodzę pospamować od czasu do czasu ; p

2006-2010

Opublikowano

Moje oceny to : 2,2,2,2,4,4,3,2 zajebiste, nie? ^^

Mam nadzieję że chociaż trochę się zainteresujecie i odpowiecie coś w postach.

Chcialbym miec takie "problemy" jak ty. Z tych to i 3 ci postawi na koniec lol

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

Luzem wychodzi Ci 2+, nie ma co się martwić (liczyłem na kalkulatorze). Sam chodzę do 6 klasy, ale takich problemów nie mam. Zapisz się na korepetycje, jeśli chcesz więcej umieć, lub jeśli jesteście mniej więcej na tym etapie co ja to napisz na PW, postaram ci się pomóc, wyjaśnić :)

Opublikowano

chłopie nie masz się co martwić

jesli byś miał zagrożenie to już by cię poinformowali o tym

z tych ocen 3 na koniec roku powinieneś spokojnie wyciągnąć...

ehh nie masz się co bać..:)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

jeśli chcesz się nauczyć to może napisz na PW ;) (w tym roku nie mam oceny poniżej 5 z matmy xD z tymi ocenami 3może ci wyjść tylko nie dostawaj 1 to będzie lajtowo :)

Nie znasz regulaminu? Zapoznaj się z nim

xdlolxdxdxd.png

WTF?

Nick na privach

Hormon lub CinekH A Hamachi: Hormon666

hbkyp.jpg

Opublikowano

Cinek, a do której klasy chodzisz? Jeśli gimnazjum to gz, że nie masz niższych ocen niż 5 :) Sam jadę na 4-6, rzadko 3 :)

Opublikowano

zdasz, oto sie nie martw....

z takimi ocenami w podstawowce nie masz sie czego bac....

bardziej boj sie rodzicow ^^

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...