Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki VPS?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VPS najlepiej ovh / hosteam, masz pewną ochronę, możesz dokupić premium. Zamieniać aktualny pakiet na lepszy bez dodatkowych kosztów. Do tego couldflare np z premium, jak Cię stać to kup dedyka na OVH za 300 czy jeden z tańszych na hosteam. Na dedyka to zmieszczą Ci się jeszcze ts3, strona, forum i jakieś pierdoły oraz 2-3k ludzi. Osobiście nie polecam wszystkiego pakować na jedną maszynę bo łatwiej to "wywalić". Jak nie masz pieniędzy to lepiej na vps nie stawiaj bo Ci byle kto DDoS z byle czego pyknie i Cię złoży. Poczekaj i dedyka kup. Masz więcej pytań to pisz.

Ogółem liczy się 64 MB na osobę od RAM'u ale wszystko zależy od obciążenia i tego co tam wpakujesz.

Pseudo technicy lubią nabijać posty pod tematami i się lepiej nie słuchaj wszystkich.

...................\/...................

Opublikowano

Ja mam game src na mints i jakoś wyrabiam najtańszym za 25zł sms'em :)

Jak będziesz co chwila restertował game to wiadomo że vps każdy się wyłoży, nie tylko ten z mints :)

Ale jak byś nie wiedział to powiem Ci, że na większości hostingów jak się vps wyłoży, to musisz czekać aż support zareaguje. Na mints masz więcej szerokich opcji i gdy vps się wyłoży, możesz go sam w panelu na stronie włączyć ponownie i po chwili działa :)

Kiedyś jeszcze wspomnisz moje słowa jak przy awarii Ci zrestartują vps. :)

2ir98uw.png

Kliknij w sygnaturę, aby przenieść się na FanPage serwera Ashain.pl

Opublikowano

Kiedyś jeszcze wspomnisz moje słowa jak przy awarii Ci zrestartują vps. :)

Jak na razie się na to nie zanosi, jestem zadowolony z tego vps'a bo dobrze mi służy i jest w niskiej cenie, na dodatek możliwość płatności sms co rzadko się zdarza :)

Dlatego polecam :)

742949sygna_mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...