Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ceny za boosting?

bibos12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chciałem otworzyć stronę z boostawaniem. Jaką cenę zapłacilibyście za wbicie jednej rangi? 

Tylko piszcie serio, troll śmieszki nie są śmieszne.

Mam dostęp do wielu skinów do CS:GO, taniej niż cena rynkowa. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to PM.

Pasjonat
Opublikowano

Jak ktoś ma zjebane mmr to c*****o płacić od rangi lepiej brać hajs od jednego wina. Np: ktoś w silver1 przegra 15 meczy pod rząd to potem musisz wygrac z 10-20 żeby awansować a jak ktoś odrazu spadnie z s2 do s1 to będziesz musiał wygrać z 1-5

.

Opublikowano

Jak ktoś ma zjebane mmr to c*****o płacić od rangi lepiej brać hajs od jednego wina. Np: ktoś w silver1 przegra 15 meczy pod rząd to potem musisz wygrac z 10-20 żeby awansować a jak ktoś odrazu spadnie z s2 do s1 to będziesz musiał wygrać z 1-5

Co ty chłopie pierdolisz?Jak typek ma np orzełka na mainie i dostanie takiego s3 to 3rundy i awans to zależy jak sie gra mmr itp to że na koncie jest mmr do dupy to nie znaczy że orzełek będzie bił to przez 20 rund tylko przez 3-5 wiem bo osobiście jestem w G2 nie jest to wysoko ale kolega dał mi konto z s2 do zabawy i po 2 winach miał awans bo były lepsze staty

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Pasjonat
Opublikowano

Co ty chłopie pierdolisz?Jak typek ma np orzełka na mainie i dostanie takiego s3 to 3rundy i awans to zależy jak sie gra mmr itp to że na koncie jest mmr do dupy to nie znaczy że orzełek będzie bił to przez 20 rund tylko przez 3-5 wiem bo osobiście jestem w G2 nie jest to wysoko ale kolega dał mi konto z s2 do zabawy i po 2 winach miał awans bo były lepsze staty

Nic nie p******e, tak jest. Też jak dostawałem konta s2-s5 to kilka winów i awans ale ostatnio musiałem wygrać JEDENAŚCIE k***a mm'ów ( w 10 otwierałem i jedno drugie miejsce, wszędzie gwiazdki top staty i wszystko)

.

Opublikowano

W kluczach to myślę, że w rangach od silvera do golda to jeden kluczyk za powiedzmy jedną rangę.

Przy wyższych min. MG1 możesz brać po 2 kluczyki za rangę up. 

Jeśli chcesz możesz sobie to pozamieniać na inne formy płatności np. zamiast jednego kluczyka 8 zł. 

Opublikowano

Nic nie p******e, tak jest. Też jak dostawałem konta s2-s5 to kilka winów i awans ale ostatnio musiałem wygrać JEDENAŚCIE k***a mm'ów ( w 10 otwierałem i jedno drugie miejsce, wszędzie gwiazdki top staty i wszystko)

Nie liczy się to czy się otwiera, tylko to jakie dokładnie ma się staty. Powiedzmy, że orzelek smurfuje na silverach i przy statach np.50/10 awansuje po kilku meczach.

Opublikowano

Okej, dzięki wielkie. Skillowy supreme będzie boostował, orzełek i jeszcze pewnie jedna osoba. Dzięki wielkie panowie :)

Mam dostęp do wielu skinów do CS:GO, taniej niż cena rynkowa. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to PM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...