Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do Hero Zero

Tremos16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam bota do Hero Zero. Dodatkowa chcę się zapytać czy administratorzy wykryją bota jak mu nastawię odpowiedni czas wykonywania zadań (logowanie około 5 sekund itp. zamiast szybkości światła :D)

Opublikowano

­Bota do herozero nie ma, ja będę robił jakiegoś który wykonuje: misje, treny, lige, i pojedynki ale cudów się po nim nie spodziewaj :P

Wcześniej zrobiłem coś tego typu:

rrxyco.jpg

Opublikowano

­Bota do herozero nie ma, ja będę robił jakiegoś który wykonuje: misje, treny, lige, i pojedynki ale cudów się po nim nie spodziewaj :P

rrxyco.jpg

Tyle wystarczy :) aby 300 energi i siłkę cisnął. :) Polecam również dodać aktualne statystyki twojego bohatera dzięki czemu będziemy wiedzieć co lepiej wybrać (jaki zmysł).

Jak zrobisz taki to podaj link tu albo na PW.

Opublikowano

Witam.

Szukam bota do Hero Zero. Dodatkowa chcę się zapytać czy administratorzy wykryją bota jak mu nastawię odpowiedni czas wykonywania zadań (logowanie około 5 sekund itp. zamiast szybkości światła :D)

A może tak przeczytałbyś jak się nazywa dział? - [...]Poradniki.

Opublikowano

­

Przecież widać że to w visual studio robione + pewnie z keyloggerem :) ELO

hahahahahahahahahah, przecież to inny język :D :D :D Żeś mnie stary zaorał, zobacz wpierw moje tematy na tym forum, pytania, a się dowiesz że wszystko co zrobiłem działa lub nie ale nigdy bym nikomu kaylogera nie dał, naraziło by to mnie na konsekwencję wizyty Policji, a dodatkowo nikt by nie używał moich botów.

Bot działa na zasadzie pixelsearch, więc nie gadaj bzdur.

Opublikowano

To jak z tym botem?

rrxyco.jpg

Opublikowano

­

To jak z tym botem?

Bot na obrazku nie dziala juz, nowy bot bede pisal kiedy najdzie mnie ochota bo robię go 100% za darmo :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­

Bot na obrazku nie dziala juz, nowy bot bede pisal kiedy najdzie mnie ochota bo robię go 100% za darmo :P

CZY TA OCHOTA CIE NASZŁA JUŻ?? ;)

Opublikowano

kto poda link do tego bota pls!! :D

Jeszcze go nie ma i nie prędko się pojawi. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Botów do Hero Zero nie ma, i nie będzie.

Można zamknąć. :)

Nie odpowiadam na pw!

Opublikowano

Botów do Hero Zero nie ma, i nie będzie.

Można zamknąć. :)

Skończ spamować durnymi odpowiedziami bo boty

Były(HZCrusher) i będą!!!

Na chwile obecną chyba nie ma.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

­

Będzie ?

Trochę mineło.

Opublikowano

Bota do HZ nie ma i nie wiadomo kiedy będzie. Lepiej już szukać prywatnych serwerów aktualnie są dwa projekty prywatnego serwera wystarczy cierpliwości i czekać który z nich wyjdzie wcześniej :)

bPF1HEU.png

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...