Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd aplikacji.

lewus123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam taki komunikat  gdy chce odpalić WoT'a.

Dodam iż posiadam Wo'Ta na dysku D oraz jest to sam Serwer Testowy. Instalowałem x86 C++ 2008 SP1.

Za pomoc daje limit.

post-395257-0-30445200-1429529675.png

Opublikowano

Zreinstaluj na innym dysku gdzie Nie masz WoT'CT. Błąd świadczy o tym że gra została źle zainstalowana lub coś innego nie pozwala jej się uruchomić i wyskakuje błąd

Opublikowano

Wpisz w google ten blad moze bedzie opisane, ja zawsze tak robie.
Ale skoro wota testowego masz na innym dysku niz normalnego to powinno dzialac.

Opublikowano

W czym problem, przecież masz Windows po polsku. Zrób to co masz napisane na tym komunikacie.

hohoho ciekawe gdzie mam załączyć to :). Panel sterowania i tam nie pisze "Włącz wyłącz"

Opublikowano

Nie męcz się z tym Frameworkiem, zainstaluj najnowsze sterowniki oraz DirectX. Mi pomogła tylko instalacja DirectX po formacie kompa.

Jak nie pomoże pisz, coś pokminie :)

graphic.png

Opublikowano

Nie męcz się z tym Frameworkiem, zainstaluj najnowsze sterowniki oraz DirectX. Mi pomogła tylko instalacja DirectX po formacie kompa.

Jak nie pomoże pisz, coś pokminie :)

Dodam że kiedyś skasowały mi sie pliki z komputera przez Bot Of Legends  cracked i od tamtego czasu formata ni robiłem tylko system przywracałem.

Ps. Ni działa mam direct 11 on nowa zainstalowany i 9 tez od nowa.

Opublikowano

Dodam że kiedyś skasowały mi sie pliki z komputera przez Bot Of Legends cracked i od tamtego czasu formata ni robiłem tylko system przywracałem.

Ps. Ni działa mam direct 11 on nowa zainstalowany i 9 tez od nowa.

Opisz dokładnie co się dzieje, bo za bardzo nie wiem w czym problem, postaram sie pomóc, wyskakuje jakies okienko, czy co? Dalej to samo wyskakuje?

graphic.png

Opublikowano

Wrzuć to do clienta z grą. Nie do żadnego folderu, tylko do World Of Tanks.

http://www45.zippyshare.com/v/r9qHQvJa/file.html

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/url/ad57185e1092797ce289301c62d15461a99459d6e1824386db0b5ac162bef360/analysis/1430470395/

Skoro miałeś problemy z systemem to najlepiej sformatuj system. Teraz działa, jutro się może coś spierdolić. Tym bardziej, że grzebałeś przy DirectX'ie, wnioskuję że "instalowałeś" DirectX'a 11 który jest wbudowany w Windows 7 i nie trzeba go instalować. Jedyne co miałeś zrobić to zainstalować DirectX 9.0c, czyli biblioteki uzupełniające. To samo Frameworki - skoro posiadasz 3.51 wbudowanego w system to powinieneś doinstalować Framework 4.0 oraz 4.5. Nic więcej. Nie dało się? Google i szukasz, nikt tu jasnowidzem nie jest i nie widzi co dokładnie robisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...