Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam aimbota bez wirusa

robby1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, trafiłem idealnie.

Szukam działającego bez wirusa takiego dobrego wh bez aimbota do CounterStrike Go strasznie nie mogę znaleźć albo z jakimś wirusem są pomoże ktoś ? Oczywiście nie płatnego

Opublikowano

Wystarczy poszukać w dziale "Cheaty". nie ma czegoś takiego jak pewność, że nie znajdziesz w danych plikach virusa, jak pobierzesz danego cheata przeskanuj go antywirusem i masz pewność, ciężko, aby ktoś pod nos podał C­i pewnego cheata. Ludzi piszą piękne tematy na forach również na MPC nie po to się męczą, żeby jeszcze później podrzucać to dla leniwych osób.

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak pewność, że nie znajdziesz w danych plikach virusa, jak pobierzesz danego cheata przeskanuj go antywirusem i masz pewność.

Heh, no nie powiedziałbym.

b6tusk.jpg

Opublikowano

wirusa to Ty masz w sobie chcac grac z czittami 

Racje masz Kolego. No cóż to forum opiera się na cheatach więc trzeba pomagać ;) 

Przez cheaty lepiej grać nie będziesz, lepiej uczyć się grać bez takich rzeczy, a osiągniesz więcej.

­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Ludzie ale konkretnego wallhacka szukam nie żadne Działa tylko na Windows Vista bo 1/10 osób na Vista gra ja mam Win8 i nie ogarniam  co mi podesłaliście żaden z tych czitów nie działa wogóle.... Szukam działającego wh chyba dobrze trafiłem kiedyś w cs 1.6 miałem wh co się na przycisk f1 właczało i wyłaczało widze po turniejówkach w c**j osób lata na samym wh ja też chce mieć w raazie w pomożecie....???

Opublikowano

Naucz się grać, no i co z tego, że masa ludzi gra z wh, to nie znaczy, że ty też musisz. Ja rozumiem, że dla ciebie to jest zbyt trudne, żeby wyjść z silvera, ale wystarczy trochę potrenować i poświęcić trochę czasu. Nie idź w tę stronę, nie zniżaj się do poziomu gówna.

Opublikowano

Gościu to jest dział o wallhackach więc sobie nie życze byś mi ubliżał czy coś ale możesz pomóc chce wyjść z kałacha a nie z silvera jak coś :> 

Opublikowano

Gościu to jest dział o wallhackach więc sobie nie życze byś mi ubliżał czy coś ale możesz pomóc chce wyjść z kałacha a nie z silvera jak coś :> 

Gdybyś chociaż w minimalnym stopniu używał mózgu to bym Ci nie ubliżał, bo takim ludziom jak ty trzeba powiedzieć coś dosadnie, żeby zrozumieli, że ta gra zaraz będzie tak spierdolona jak pozostała część gier fps. Nie ma nic od tak, cs to gra, w której musisz poświęcić trochę czasu, żeby coś osiągnąć. Od razu wszyscy by chcieli mieć global elity itd., a to nie o to w tym chodzi.

Opublikowano

Prawda jest taka, że przez takich śmieci jak ty gra traci sens. Ilośc cheaterów jest bardzo wysoka, aż się odechciewa. Najchętniej dałbym ci bana na mpc. Naucz się grac dzieciaku.

Opublikowano

WY KURDE NIE ROZUMIECIE ZE NIE MOŻECIE MNIE TU OBRAŻAĆ A POWINNIŚCIE POMÓC W DUPCE MAM WIELCE, WASZE SŁOWA TO JEST DZIAŁ O CZITACH I MOGĘ PROSIĆ O WH A WY O BANY UBLIZAJĄC MI PO CO PRZEGLADACIE TO FORUM CHCE POMOCY BO ZADNEN WALLHACK ANI NIC MI NIE DZIAŁA I PO TO SĄ CZITY BY UŻYWAĆ I WALI MNIE ZDANIE TAKICH LUDZI JAK WY..... PROSZE O WH POMOŻE KTOŚ ?????? JESTEM W TYM DZIALE PROSZE O BANY DLA TYCH CO SIE NIE ODPOWIEDNO  ZACHOWUJĄ W TYCH DZIALACH BO PO TO SĄ BY POMAGAĆ 

Opublikowano

WY KURDE NIE ROZUMIECIE ZE NIE MOŻECIE MNIE TU OBRAŻAĆ A POWINNIŚCIE POMÓC W DUPCE MAM WIELCE, WASZE SŁOWA TO JEST DZIAŁ O CZITACH I MOGĘ PROSIĆ O WH A WY O BANY UBLIZAJĄC MI PO CO PRZEGLADACIE TO FORUM CHCE POMOCY BO ZADNEN WALLHACK ANI NIC MI NIE DZIAŁA I PO TO SĄ CZITY BY UŻYWAĆ I WALI MNIE ZDANIE TAKICH LUDZI JAK WY..... PROSZE O WH POMOŻE KTOŚ ?????? JESTEM W TYM DZIALE PROSZE O BANY DLA TYCH CO SIE NIE ODPOWIEDNO  ZACHOWUJĄ W TYCH DZIALACH BO PO TO SĄ BY POMAGAĆ 

Uspokój się, na forum cenimy kulturę.

Tutaj masz dział z UD cheatami: http://www.mpcforum.pl/forum/759-niewykrywalne/i powtarzam, nie ma cheatów bez wirusa. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...