Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag - parę pytań

wapek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam 51lvl ale raczej szybko wbije o wiele wyższy i mam trochę pytań

1. Która sp nadaję się lepiej do expa? Posek czy vulcano ?

2. Jaki jest najlepszy kostium i czapka na maga ? 

3. Jakie resy kupić ? Na wodę nie mam nic, na ogień 72 , św 77 i mrok gdzieś ok 50.

4. Aktualnie mam różdżkę na 45lvl i planuje kupić szate na 55 i chciałbym żebyście podali mi co później kupić i na którym lvl dopiero zmienić?

5. Jestem trochę cienki jeżeli chodzi o osłonki dlatego czy mógłby mi ktoś doradzić na co głównie zwracać w nich uwagę ?

6. Lepiej kupić jedno z sp5/6 ale 99+12 czy lepiej oba 99+9 ? Jeżeli jedno to które ?

Póki co tyle ale najwyżej dopiszę coś jeszcze później :P.

Opublikowano

1. Oby dwa, zależy na jakich moobach. Ale częściej będziesz używał posa i wgl. lepiej bd ci się nim expiło zapewne.

2. Sporo osób lata w zajaczku kostiumie dodaje 1+ speeda postaci, jak cie stać to tygrysa kostium 2+ speeda. Narazie kup czapkę małpy żeby nie dostawać zbytnio jakiś negatywnych gówien :D

3. Na mrok polepszyć żeby było około 100 bo i tak bd expił praktycznie na lod pewnie ;o. a na 75 morskie się opłaca albo kamienne, nie bd musiał co chwile zmieniać.

4. Na 63lvl różdżkę duszy a zbroję na 69 lub 70.

5. Na tym lvl'u zbytnio się nie opłaca wkładać osł. do eq. Jedynie co by ci coś dało to sl. energi/siły/obrażeń/obrony/ogólny.

6. Jeśli lubisz oby dwa sp to tak. Np. vc pozniej bd ci potrzebne do glacków a pos do draco albo do expa na a5.2. Tak czy siak zawsze gdzieś bd potrzebne te sp.

Opublikowano

1. Vulc do expa na mapach 90- a posek tylko wulkan ew lod góra.

2. Tak jak up

3. Resy do pvp 1v1 najlepiej z przepisu b a jeżeli do expa i na glace to kamienne s6 a potem magmarosy/kertosy do 75 lvla zrób tylko na mrok i znajdź famkę która pomoże Ci wbić szybko 75.

4. Rózgi 63<83/85 ja preferuje 85<90<92<95

zbroje 55<69/70<90<93

5. Na 63 opłaca się wsadzić ogólny ew obrazeń i siły. Do 85- polecam zwracać uwagę na ogólny w oslo od 85 włącznie z serafem możesz to pominąć gdyż jest prawie niemożliwe przerwać czar vulcowi/posowi. A tak jeżeli kupisz oslo do pvp to zwracaj uwagę na jak największe ściąganie resa,obro i zwiększenie dmg.

6. Polecam do 85 kupić vulca 99+12 i z czasem zbierać na takiego poska oba sp są bardzo przydatne ale pos bardziej się nada na glacę/wulkan/lod góra/rajdy.

Opublikowano

Jeżeli wiesz, że wolno będziesz expił od 74/75 to możesz na tą szatę zmienić ew ridic 78.

My napisaliśmy Ci rozpiskę dla szybkiego expienia nie musisz się do niego dostosowywać ale na 85/88 nie opłaca się zbroi zmieniać a 55-80 wybierasz dla swoich potrzeb. Jednocześnie możesz biegać nawet ze zbroją 15lvl dla maga.

Opublikowano

Ok a czy z dobrą rózgą na 63 lvl mógłbym latać do 90 ? i jak build na vc ? Myślałem nad 30/10/x/0 lub 30/0/x/0

Opublikowano

Ok a czy z dobrą rózgą na 63 lvl mógłbym latać do 90 ? i jak build na vc ? Myślałem nad 30/10/x/0 lub 30/0/x/0

Jeśli włożysz w nią ładną osłonkę to do 85lv może jakoś dociągniesz, ale do 90 nie ma co.

Build na vc: 30/0/reszta/30

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...