Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turnieje vs moderatorzy - cheaterzy.

Radi​

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Caitlynka skryptowała, team moderacyjny jest czysty, nie rób afery z pojedynczych detekcji. ^^

btw. musiałeś dać skrina jak piszę "#izi"? nieładnie. 

Opublikowano

Idealny system przeciw oszukiwaniu, pisany przez profesjonalistów od SourceMod Anti Cheat i 'biednego Mistejka'. Wykryje każdego oszusta, więc proszę wszyskich o usunięcie niedozwolonych programów trzecich oraz czwartych ze swojego komputera - w przeciwnym razie spotka was ban na 207 lat.

Cheatowanie w turniejach forumowych powinno być karane permem.

Wszyscy z teamu moderacyjnego są czyści. Jedynie @Silhouette używa BoLa xD

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Pojedyncze detekcje nic nie znaczą, jedna na Zaraxa jedna na Szymcia. Ale za to wasza caitlyn spamowała detekcją na czacie jak Zarax surrenderem na soloq.

Dzięki za grę ;)

Opublikowano

To trochę dziwne, dlaczego nie anulowaliście rundy i pozwalaliście grać osobie która grała z cheatami itp.

Ja bym był za powtórką.

@Zarax i @Eryk

Jest nawet nagadane w regulaminie konkursu:

6. Surowo zakazane jest używanie jakichkolwiek wspomagaczy. Osoba podejrzana może zostać odrzucona przy zapisach, bądź zdyskwalifikowana podczas gry.

Gdzie tu kurka sprawiedliwość pytam się? - powtórkę poproszę.

Edit: - wkurwiony jestem.

Pojedyncze detekcje nic nie znaczą, jedna na Zaraxa jedna na Szymcia. Ale za to wasza caitlyn spamowała detekcją na czacie jak Zarax surrenderem na soloq.

Dzięki za grę  ;)

No to nasza wina jest że koleś włączył hacki?
Edit2:

Te, a w łeb Cię cieptnąć? hę? xDD 

Mimo wszystko to wy mieliście cheatera. Gdyby ktokolwiek ze strony teamu moderacyjnego czitował wtedy mógłbyś się jej domagać, tak sądzę bynajmniej.  :)

Crazy? - Nie sadź jak nie wiesz ale my go nie znaliśmy i do nas pretensje. Po*****o na pewno tego kolesia łeb. Powtórkę poproszę.
Opublikowano

Sorry bo troche offtop, ale ocb z tym detektorem? Jestem juz malo aktywny w lolu i nie jestem na czasie, a ssy wygladaja interesujaco.

Jakis temat czy cos? Bo nic znalezc nie moge, a ciekawi mnie to.

Opublikowano

Sorry bo troche offtop, ale ocb z tym detektorem? Jestem juz malo aktywny w lolu i nie jestem na czasie, a ssy wygladaja interesujaco.

Jakis temat czy cos? Bo nic znalezc nie moge, a ciekawi mnie to.

Użytkownik Mistejk napisał skrypt do sprawdzania, czy ktoś cheatuje. Czasami wyskakują pojedyncze detekcje, które nic nie znaczą.

Opublikowano

Wszyscy z teamu moderacyjnego są czyści. Jedynie @Silhouette używa BoLa xD

Gdzie tu kurka sprawiedliwość pytam się? - powtórkę poproszę.

Mimo wszystko to wy mieliście cheatera. Gdyby ktokolwiek ze strony teamu moderacyjnego czitował wtedy mógłbyś się jej domagać, tak sądzę bynajmniej. :)

Opublikowano

Mimo wszystko to wy mieliście cheatera. Gdyby ktokolwiek ze strony teamu moderacyjnego czitował wtedy mógłbyś się jej domagać, tak sądzę bynajmniej. :)

Ale czy to była ich wina? Oczywiście, że nie.

Opublikowano

Ale czy to była ich wina? Oczywiście, że nie.

A czy to było na ich korzyść? Oczywiście, że tak.

ps. czemu nie masz bana? było 10 razy lepiej. 

Opublikowano

A czy to było na ich korzyść? Oczywiście, że tak.

ps. czemu nie masz bana? było 10 razy lepiej. 

Cait 2/6, nie omieszaj się pls.

ps żeby oczy raka musiały krwawić, przykro mi z całego serca

Opublikowano

Taki dobry jestem, że aż mi jakieś bole wykrywa  B)  B)

Mieliśmy podejrzenie, że Cait czituje, ale nie mieliśmy 100% pewności, więc nie mogliśmy zagrać jeszcze raz ;) 

279981407253602336505.png
Opublikowano

Co jak co, ale to bylo na nasza niekorzysc bo 'my' nie mozemy grac znowu

hehe, jasne

i stracilismy okazje, a nawet gdybysmy wygrali to nic bysmy nie dostali-dyskwalifikacja. A teamy zostaly dobrane losowo i nie mielismy na to wplywow. A jak wy bierzecie do timu ziomka z nickiem CheaterMan to #elko.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

hehe, jasne

i stracilismy okazje, a nawet gdybysmy wygrali to nic bysmy nie dostali-dyskwalifikacja. A teamy zostaly dobrane losowo i nie mielismy na to wplywow. A jak wy bierzecie do timu ziomka z nickiem CheaterMan to #elko.

I tak przegraliście, więc o czym tu jeszcze dyskutujemy.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

hehe, jasne

A jaki wpływ ma nick na forum do gry w lolu? Żaden, nie prowadź zbędnej dyskusji.

279981407253602336505.png
Opublikowano

A jaki wpływ ma nick na forum do gry w lolu? Żaden, nie prowadź zbędnej dyskusji.

Polemizowałbym.

Chociażby na przykładzie baśni, zawsze trochę prawdy w niej jest. Gościu się udziela w dziale L#, ma nick cheater w nicku a Wy z nim graliście. ;_;

Opublikowano

Akurat to byl szczegol, chodzi o ogol sytuacji.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...