Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrac

bhzgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Gram sobie od wczoraj zaczołem ruskami poszedłem w lekkie czołgi mam T-46 i tu moje pytanie w co iść dalej ? T-50 czy T-28? A może wgl zmienić linie ? Ogólnie wolałbym grać czymś co może zabijać ale najlepiej żeby miało te obrotowe jak mu tam no wiecie xD pozdrawiam :)

Opublikowano

"te obrotowe jak mu tam no wiecie" Ohh God why? Jesteś niedoświadczonym graczem a ruskie czołgi to dobra linia dla pomidorów, Popatrz sobie na statystyki obu pojazdów i wybierz czym wolisz grać. Pancerz? A może szybkość?

A tutaj masz odpowiedź 

T-28 to standardowa droga w górę drzewka, T-50 to scout i przejście na T-50-2, dalej w tą stronę nie pójdziesz. Na początek idź w T-28 jeśli chcesz dalej normalnie grać, a T-50 możesz sobie zbadać, i kiedyś do niego wrócić, jak normalna gra ci się zacznie nudzić.
PS: Nie ten dział :P

Niespodzianka

<

Opublikowano

ty kasztanie, malo masz poradnikow jakie linie wybrac?

bez jaj, ja jak jakis temat zakladam to wtedy, kiedy szukajac w internecie znajduje takie tematy, ktore nie wyczerpuja tematu.

ja dla noobkow (czyt. TY) polecilbym raczej t-28, i dalej w siemke czy co tam chcesz.

imper.png
Opublikowano

"te obrotowe jak mu tam no wiecie" Ohh God why? Jesteś niedoświadczonym graczem a ruskie czołgi to dobra linia dla pomidorów, Popatrz sobie na statystyki obu pojazdów i wybierz czym wolisz grać. Pancerz? A może szybkość?

A tutaj masz odpowiedź

T-28 to standardowa droga w górę drzewka, T-50 to scout i przejście na T-50-2, dalej w tą stronę nie pójdziesz. Na początek idź w T-28 jeśli chcesz dalej normalnie grać, a T-50 możesz sobie zbadać, i kiedyś do niego wrócić, jak normalna gra ci się zacznie nudzić.

Co Ty pierdzielisz? T-50-2 nie ma od 2 lat... moze isc do t-34 i dalej do obiekta 140, lub przz kv1 do is7.

Opublikowano

A tutaj masz odpowiedź 

Co?! Może jeszcze powiesz że teraz jest aktualizacja 8.5 -,-             Idiots everywhere

Jeśli lubisz szybkie czołgi to idź w t-50 jeśli wolne to t-28(choć on jest wolny ale reszta linii tak)

Opublikowano

Co?! Może jeszcze powiesz że teraz jest aktualizacja 8.5 -,-             Idiots everywhere

Jeśli lubisz szybkie czołgi to idź w t-50 jeśli wolne to t-28(choć on jest wolny ale reszta linii tak

is-7 Nie jest taki wolny ;P Jeden z szybszych ciężkich.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Pisałem przecież że gram od soboty xD lubię czołgi takie które mogą kogoś nieźle pierdyknąć i żeby aż tak bardzo wolne nie były :D z 20 żeby chociaż jechały :)

Opublikowano

Jeżeli jesteś słabym graczem to polecę ci iść w T-28, następnie KW-1, a dalej KW-1s. Rosyjskie medy są dość trudne dla niezbyt dobrych graczy.

PS: T-28 to bardzo przyjemny czołg

YWs0T7n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...