Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BawikJePan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer okropny.

Zrobiony na odwal się.

Już nie wspomnę o stronie.

Kradzieżą sobie przegraliście...

Ani trochę nie jest odbugowany.

Jedyne słuszne określenie serwera: żenada

Nie polecam grać. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

To polec swoj serwer...

I nie hejtow, bo ludzie na siedza 24/7 na kompach zeby ogarniac serwer ktory jest dla nauki i zabawy...

niecale 2 miesiace siedze w tym... 

I zamin cos ocenisz pierw sprawdz ile Ty zrobisz i jak bedzie to wygladac... 

Opublikowano

Serwer okropny.

Zrobiony na odwal się.

Już nie wspomnę o stronie.

Kradzieżą sobie przegraliście...

Ani trochę nie jest odbugowany.

Jedyne słuszne określenie serwera: żenada

Nie polecam grać.

A wgl kim ty jestes ze wypowiadasz sie? Grales wgl kiedykolwiek w 4s? Czy tylko wchodzisz zeby posty nabic.

To jest tylko ostrzeżenie. Następne tego typu posty zostaną ukarane jeśli nie przestaniecie w tym temacie. //TheGrubyLolek

Opublikowano

Panowie spokojnie mysle ze Lord napewno gral w 4story to jest jednak forum i kazdy ma prawo wypowiedziec sie .

" Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te z których za szybko rezygnujemy "

Opublikowano

post-1290858-0-96272700-1430256982_thumb.png

Jezeli bierzesz gotowa strona to wyedytuj wszystko .

Opublikowano

@BawikJePan

Dodaj normalny obrazek na górze strony, czy tam reklamę, nie wiem. I dopiero umieść link do niej. W przeciwnym razie gdy znowu dodasz tą stronę tutaj zostaniesz ukarany. Na forum czegoś takiego nie będzie.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Jezeli naprawde chcesz porzadna strone i serwer na ktory sie tak latwo nie wlamia to nie mozesz uzywac dziurawych gotowcow .

Musisz sam napisac strone , zeby samodzielnie napisac strone musisz znac html php mysql css .

Zeby pracowac przy serwerze musisz znac ODBC  C++ mysql dodatkowo Visual Basic .

Proponuje ci zaczac od podstaw C++ i zaglebiac sie powoli dalej .

Polecam ci kursy Miroslawa Zalenta , mozesz je znalezc na youtube.

Mysle ze na start wystarcza , potem mozesz poszukac ksiazek itp ktore pomoga ci w dalszym stopniu nauki jezykow programowania.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale jak klikam w launcher to wyskakuje mi takie coś : plik który chcesz pobrać nie jest już dostępny . Może to wynikać z następujących przyczyn :

-plik został usunięty ze względu na naruszenie prawa ToS/AUP.

-błędny link-podany link nie istnieje.

-plik został usunięty przez użytkownika.

No i takie coś mam a tamto się ściąga wszystko ok mam już jest w połowie . Nie wiem czy ja mam coś źle lub jest inny link . Naprawcie to bo chciałbym z chęcią wbić  na wasz server . ;))

Opublikowano

Nie wiem o co chodzi ale jak klikam w launcher to wyskakuje mi takie coś : plik który chcesz pobrać nie jest już dostępny . Może to wynikać z następujących przyczyn :

-plik został usunięty ze względu na naruszenie prawa ToS/AUP.

-błędny link-podany link nie istnieje.

-plik został usunięty przez użytkownika.

No i takie coś mam a tamto się ściąga wszystko ok mam już jest w połowie . Nie wiem czy ja mam coś źle lub jest inny link . Naprawcie to bo chciałbym z chęcią wbić  na wasz server . ;))

Serwer off ;C Jak chcesz pograc na prywatnym serwie zapraszam na "4story Land Of Freedom" serwer wkrotce online ;D

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...