Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kary za wyjście z meczu/Obrażenia.Jak działają?

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka jak działają kary za wyjście z meczu lub wywalenie itp.na początku jest na 30 min później 2h następnie 24h i na końcu 7 dni.Jak one działają kary kiedyś się kasują?Czy jak już np raz dostane na 7 dni to później już cały czas będę dostawał na 7 dni czy skasuje się po jakimś czasie i od nowa na początku 30 min itd...Trochę słabo napisane ale chyba wiecie oco mi chodzi

Opublikowano

Nie, ciągle będziesz miał te 7 dni :P

Niespodzianka

<

Opublikowano

Jeżeli osiągniesz bana na 7 dni musisz poczekać 7 / 14 dni i ban niweluje się o 1 w dół czyli dostaniesz na 24h potem po odczekaniu kolejnego tygodnia 2h i potem 30min

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo
Z mojego doświadczenia wiem, że te kary działają inaczej niż piszesz.

Od razu mówię, możesz czekać nie grać 3 tygodnie i kara w najlepszym wypadku zmniejszy się o jeden. Raz miałem ciągle bany na 7 dni. W końcu dostałem bana, i tak czekam te 7 dni. Potem odczekałem 16 dni i znowu ban, na 7 dni. Starałem się wtedy mniej grać rankedy. Potem zmieniłem taktykę, grałem dużo rankedów i dostałem bana po ok. 2 tygodniach i dostałem na 30 min. Potem po 4-5 dniach znowu grałem i znowu na 30 min. Najlepiej jak będziesz grał dużo/noł-lajfił i awansował. Praktycznie po awansie kara szybciej się kończy.

W dodatku, system obrażeń jest chory. 
1. Nigdy nie daj się sprowokować na POCZĄTKU RUNDY. Wtedy jest w 50% ban.
2. Jeżeli chcesz kogoś zabić, zabij go połowa-koniec rundy. Tak bardziej z naciskiem na połowe.

I tak jest to chore, lepsze jest "zabije 3 razy podczas matchu - ban". Bo ludzie teraz jak ogarnął dokładnie ten system (czas/bany) to cię mogą zabijać, a ty za 1 killa ban. Raz mnie zabili podczas całego meczu 7 razy, ten sam. Ja go raz na początku i ban. Najlepiej to takich debili olewać/wywalać.

@mmaxx
Po próbuj pozabijać zeus'em/awp w odpowiednim momencie rundy. To se mogą ci tylko potem na OV przy griefingu prz#pierd#olić

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...