Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

trance

KibiXe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie słucham ich muzyki, ale jako wokalistów szanuje. Mam młodszą siostrę, która szaleje na ich punkcie.

Mają własny styl, wiedzą co chcą robić i dążą do sukcesu - przy tym mają wiele fanów. Mimo, że nie należę do tego grona nie życzę im źle, jestem obojętna. 

~ ~

Opublikowano

Ich muzyki nie słucham, bo po prostu nie przypada mi do gustu, może z jeden utwór bym znalazł, który w miarę mi podszedł, aczkolwiek nie mam do muzyki, jak i samych członków zespołu. Wręcz w pewnym sensie podziwiam za to, czego dokonali - zrobili karierę na skalę światową, posiadają mnóstwo fanów (głównie fanek), co w dzisiejszych czasach nie tak łatwo osiągnąć. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Mimo iż praktycznie lubię wszystkie gatunki muzyczne oprócz rapu i heavy metal'u ( słucham wszystkiego co miłe dla ucha ) to ich muzyka niezbyt mi się podoba. Nie należę do ich grona fanów. Ponadto nic do nich nie mam, nie życzę im źle ( przecież ich nawet nie znam xD... Jestem w miarę tolerancyjny )

Opublikowano

ja tam lubię, fajne, żywe utwory, można sobie posłuchać. :P

a mialem do ciebie szacunek na gg

pozdrufki dla:

trollu

janusza

truefaith

teskiego

sweetjezusa

Opublikowano

nie lubie ich tak samo jak Bibera, Gomez, Miley Cyrus i inne gowno wyprodukowane w Disney

tymi wykonawcami jarają się tylko nastoletnie dziewczynki i to nie ze względu na ich piosenki tylko na wygląd tych "gwiazdek"

ps. Miley Cyrus nie mam cycek ale nadrabia dupą :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nastolatki czyt. psycho-fanki jarające się Bieberem, Kwiatkowskim itp. ( zważywszy na wygląd ) nic nadzwyczajnego :D Będziesz miał dzieci ( albo już masz ) to będziesz musiał z brzdącami słuchać, haha.

Posłuchać od czasu do czasu a MEGA się jarać to 2 różne sprawy. Mam w d**** jak wyglądają, jak mi się utwór spodoba to będę słuchał still better than polish rap xD ale nie zmienia to faktu że zawsze i na zawsze ROCK, HARDROCK itp. > DISNEY

Miley Cyrus jak chodzi o zachowanie to kiedyś była lepsza. Teraz to szkoda gadać xD­

Opublikowano

Ich muzyka jest w miarę "słuchliwa", miła dla ucha, nie jestem ich jakimś wiernym fanem, ale szanuje ich styl i muzykę.­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...