Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry od nowa - warto?

Kaltha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja raczej nie jestem zwolenniczką privów Aiona, co najwyżej do przetestowana czegoś albo kilkudniowej zabawy.

Na dłuższą metę jak najbardziej polecam globala. Jeśli interesują Cię inne postaci niż kleryk, to śmiało. 26lv wbijesz w 2 dni. ;)

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Jasne że zacznij od nowa, ale na amerykańskim Aionie od NCSoft. Na Gameforge gra większość "weteranów" no i jest coraz bardziej nastawiany pod IS'a, co prawda da się zdobyć prawie wszystko w grze, no ale..

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jasne że zacznij od nowa, ale na amerykańskim Aionie od NCSoft. Na Gameforge gra większość "weteranów" no i jest coraz bardziej nastawiany pod IS'a, co prawda da się zdobyć prawie wszystko w grze, no ale..

Zacząłem grać na Barusie 2 dni temu, kolega zaczął dzisiaj i z moją małą pomocą (31lv templar) wbił 25lv, da się? Da.

Przy okazji znaleźliśmy legion polaków, którzy naprawdę we wszystkim pomagają. Nawet itemy potrzebne do misji są w stanie wysłać (za darmo).

Moim zdaniem dobrze, że na serwerze gra więcej weteranów. Dynamiczna i ciekawa rozgrywka, chyba każdy to lubi?

Oprócz tego zauważyłem, że ludzie są chętni wejść i pogadać na teamspeak, chwila szukania osób do party i jest gotowy skład żeby ruszyć na jakieś rifty/instancje. Po dość długiej przerwie uważam, że rozgrywka jest na tyle interesująca iż można śmiało wracać i grać. Miło zaskoczyła mnie kultura ludzi na serwerze, chociaż to może dlatego, że ostatnio grałem troszkę za dużo w lola... :)

Co do pytania, oczywiście że warto, no i nie czarujmy się, tylko global.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Warto, zwłaszcza, gdy masz z kim grać, rozgrywka jest przyjemniejsza - znacznie. Do tego łatwiej misje wykonać w grupie. Zawsze można znaleźć legion do pomocy, rozmów (przeważnie wymagają TS, co według mnie jest dobre, lepsza komunikacja, szybsze zapoznanie się). Kulturka jest, o dziwo na polskim serwerze globalnym - Barus, chociaż zdarzają się wyjątki na ogólnym czacie :p 26 lv łatwo i szybko wbić możesz. Byłam negatywnie nastawiona do Aiona przez Gold pack'a, ale po zagraniu w miłym towarzystwie zmieniłam zdanie i mogę polecić grę ^^

Opublikowano

A to moze powiecie mi, jak moge przesłać rzeczy z postaci na postać :D?

Zależy jakie rzeczy i czy ta postać znajduje się na tym samym koncie.

Jeśli na tym samym, to przez magazyn konta, a jeśli na innym, to pocztą, ale wszystkich przedmiotów nie da się przesyłać.

Opublikowano

Nie nie warto grałam w Aiona 5 lat i ściągałam go już chyba z 10 razy i zaczynałam od nowa 2 miesiące temu ściągnełam znów i wczoraj odinstalowałam tak jak kochałam tą grę tak nią teraz żygam lepiej poszukać czegoś innego :)

Opublikowano

Zależy jakie rzeczy i czy ta postać znajduje się na tym samym koncie.

Jeśli na tym samym, to przez magazyn konta, a jeśli na innym, to pocztą, ale wszystkich przedmiotów nie da się przesyłać.

Magazyn konta tzn ^^?
Opublikowano

Magazyn konta tzn ^^?

Zajrzyj do pierwszego lepszego Administratora Magazynu (np. w Sanctum/Pandemonium). Masz tam magazyn postaci i magazyn konta.

Przez magazyn konta możesz przekładać niektóre przedmioty w obrębie postaci znajdujących się na koncie.

Opublikowano

Kaltha ,jeśli chcesz zobaczyć ,która postać będzie odpowiadała tobie do grania to zapraszam na Gamez-Aion,tam na początek masz 60 lvl :)) I wtedy możesz podjąć decyzję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...