Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayViaSMS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze serwer słaby nie polecam:

- TxT: Słaby może jest 256x256 czy 512x512 ale taki ni jaki, nic na nim nie widać ~ ŻENADA

- Lagi: Gdy grałem z pół roku temu były lagi, przed wczoraj wchodząc na serwer myśląc że coś się zmieni no i się bardzo rozczarowałem, cofki co jakiś czas, wchodzę do miasta 5 fps, mam słabego kąpa ale przy o wiele większych budowlach mam po 30 fps.

- Mało osób jak na taki serwer, za słaba reklama ;(

- Respawn zombi, szedłem przez miasto, zwiedzałem i zabiłem tylko 3 zombi. To jest porażka a nie DayZ

- Sklep, który nie pasuje w ogóle do tego typu serwera gdzie trzeba samemu coś zdobyć...

Ani jednego + :/ słabiutko

Opublikowano

Szczerze serwer słaby nie polecam:

- TxT: Słaby może jest 256x256 czy 512x512 ale taki ni jaki, nic na nim nie widać ~ ŻENADA

- Lagi: Gdy grałem z pół roku temu były lagi, przed wczoraj wchodząc na serwer myśląc że coś się zmieni no i się bardzo rozczarowałem, cofki co jakiś czas, wchodzę do miasta 5 fps, mam słabego kąpa ale przy o wiele większych budowlach mam po 30 fps.

- Mało osób jak na taki serwer, za słaba reklama ;(

- Respawn zombi, szedłem przez miasto, zwiedzałem i zabiłem tylko 3 zombi. To jest porażka a nie DayZ

- Sklep, który nie pasuje w ogóle do tego typu serwera gdzie trzeba samemu coś zdobyć...

Ani jednego + :/ słabiutko

FPS nie są zależne od naszego serwera, kup lepszy FPS, a nie doświadczysz lagów. Serwer nie ma możliwości lagowania, jedynie czasami może wyniknąć z problemów wynikających na mineserv.eu każdemu od nich wywala co jakiś czas serwer bo mają ponoć ddosy (teraz już nie). Texturepack słaby? Texturepack jest odpowiedni do tego serwera, każda textura broni jest z dayz, texturepack jest na prawdę dopracowany, jesteś jedyną osobą która napisała o nim źle. Jak chodzisz w dzień to się nie dziw, że jest 3 zombie. W nocy nie da się przejść czasami, bo jest tyle zombie. Ile grałeś na serwerze, że dałeś taką opinię, ale dzięki.

(pisze się kompa, a nie kąpa :D)

@Edit

A plusem nie jest to, że na serwerze nie roi się 90 graczy?

W dayz jak się grało to standardem było po 20-30 graczy na serwer, bo inaczej to gracz na graczu i nie dało się grać...

Opublikowano

Jak dla mnie serwer bardzo dobry. Pierwszy raz gram na tego typu rodzaju. Bardzo fajnie mi się gra, mimo, że zginąłem już kilka razy, mega się wciągnąłem! Jestem mega fanem zombie, filmów, serialów o zombie, więc serwer idealny dla mnie! Fani The Walking Dead, zNatiot itp. na pewno Wam się spodoba! Można na prawdę dogadać się ludźmi, wczoraj ponad 20 sztywnych dobijało mi się do domku i napisałem o pomoc i zaraz mi pomogli. Idzie fajnie pograć, można robić swoje grupy, plądrować razem i walczyć z innymi. 5/5, POLECAM ! 

Nick w grze: Daryl 

Opublikowano

Jak dla mnie serwer bardzo dobry. Pierwszy raz gram na tego typu rodzaju. Bardzo fajnie mi się gra, mimo, że zginąłem już kilka razy, mega się wciągnąłem! Jestem mega fanem zombie, filmów, serialów o zombie, więc serwer idealny dla mnie! Fani The Walking Dead, zNatiot itp. na pewno Wam się spodoba! Można na prawdę dogadać się ludźmi, wczoraj ponad 20 sztywnych dobijało mi się do domku i napisałem o pomoc i zaraz mi pomogli. Idzie fajnie pograć, można robić swoje grupy, plądrować razem i walczyć z innymi. 5/5, POLECAM ! 

Nick w grze: Daryl 

Dziękujemy za opinię.

Opublikowano

Może zawitam na serwerze , bo grałem na nim rok temu , i się przyjemnie grało :)

elo here

Opublikowano

Autorskie pluginy? Podał byś nick autora... Po 2 są może i autorskie[Kradzione] :). Skasowałeś licencje z pluginów Naruszenie prawa :(.

Flakor nie umie zrobić reklamy jak miałem z nim serwa to wchodził może raz na tydzień z 10 minut posiedział. Wszedłem z ciekawości na serwer przed chwilą i wbił jakiś admin Snax. Popisałem z nim i napisał że Flakor nic sie nie zmienił nadal tylko hajs w głowie i tyle na serwer prawie nie wchodzi ;/. Nie polecam Nie będę cię straszył Flakorze że cię na Policje podam tak jak to ty mnie straszyłeś. Nie zrobię tego. W MC już nie gram ale mogę zrobić coś lepszego :).

x

Pozdro Flakorze :*

banner.png

Opublikowano

Serwer robi dobre wrazenie, glownie ze wzgledu na ładną, dopracowaną mapę. Nie pograłęm na nim długo jednak mowie powiedziec, ze panuje tu miłą atmosfera a administracji nie można nic zarzucić.

images.jpg

Opublikowano

Autorskie pluginy? Podał byś nick autora... Po 2 są może i autorskie[Kradzione] :). Skasowałeś licencje z pluginów Naruszenie prawa :(.

Flakor nie umie zrobić reklamy jak miałem z nim serwa to wchodził może raz na tydzień z 10 minut posiedział. Wszedłem z ciekawości na serwer przed chwilą i wbił jakiś admin Snax. Popisałem z nim i napisał że Flakor nic sie nie zmienił nadal tylko hajs w głowie i tyle na serwer prawie nie wchodzi ;/. Nie polecam Nie będę cię straszył Flakorze że cię na Policje podam tak jak to ty mnie straszyłeś. Nie zrobię tego. W MC już nie gram ale mogę zrobić coś lepszego :).

Każdy kto chętny pisać na pw lub w tym temacie mogę dać paczkę do całego serwera Dayz + Mapa.! Auto bazy dokładnie to samo z tego roku jeszcze! Niewiele starsza wersja :)

Pozdro Flakorze :*

Bez komentarza.

Kto kogo okradł? Mam dowody świadczące o twojej kradzieży 500 złotych z profitsms.pl ciesz się, że z tym na policję nie poszedłem, bo za to jest więzienie.

Pluginy są napisane przez Mrocznego, to, że zrobiłeś plugin podobny nie świadczy o tym, że są kradzione. Jak miałem z tobą serwer to kto był pazerny na kasę, chciałem abyś kupił reklamę to tylko wymówki jakieś miałeś.

Wiele osób mnie przed tobą ostrzegałem i szkoda, że ich nie posłuchałem.

Niezła składnia zdań. Mogę powiedzieć, że wiekowo jesteś już dorosły ale taki jaki ty poziom sobą reprezentujesz, jest godny uhonorowania!

Nie mam czasu się z tobą kłócić, ale jeśli jest ktoś ciekawy to zapraszam na PW, wszystkie dowody mogę podać.

Pozdrawiam Cię Tsunami96 :*

@EDIT:

Ten temat nie służy do wykłócania się tylko do opinii na temat serwera albo prezentacji.

Jak masz jakieś problemy zapraszam na TS lub PW.

Opublikowano

Na wszystkich niestety...  :/ nie wiem co jest grane
Klikam E dostaje Achivmenta że otworzyłem inwentarz, ale nic nie mam.

Opublikowano

Na wszystkich niestety...  :/ nie wiem co jest grane

Klikam E dostaje Achivmenta że otworzyłem inwentarz, ale nic nie mam.

Problem clienta gry zapewne. Pobierz od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...